Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázó, hogy csak a gyerekvállalás előtt akar elvenni?
Minden vélemény érdekel. Szerintem 25 év felett, ha a felek 2 éve már együtt vannak, és ebből 1 évet együtt is éltek, eljöhet a házasságkötés ideje.
Én azt, ahol 5-6-7 év után van esküvő, bizony gáznak érzem, mintha csak szánalomból történne. Kivétel, ha még tinikorban ismerkedtek meg és sokáig tanultak/ sokáig nem volt önálló keresetük.
Ahol a férfi csak akkor tudja rászánni magát az esküvőre (több évnyi ismeretség és együttélés után), ha már tudja, hogy "jön a baba", azt még gázabbnak érzem. Én terhesen nem is mennék férjhez, és már a gyerek születése után sem.
Ti hogy vagytok vele?
Tudom, hogy a párom el akar venni, de ő csak a gyerek születése előtt/ gyerekvállalás előtt szeretné, úgy 30 éves korunkban. Ebben csak az piszkál, hogy akkor már 6 éve lennénk együtt, és szerintem azt, hogy kell a másik, vagy sem, azért előbb is el lehet dönteni.
Ha gyereket akar tőled, akkor már nyilván eldöntötte, hogy veled akar lenni. Ilyen értelemben nem értem mit problémázol a 6 éven.
Én is híve vagyok a házasságnak, és úgy gondolom, hogy felnőttként 2-3 év alatt, ahol a felek együtt is éltek, el lehet dönteni, hogy szeretnének-e közös jövőt vagy sem.
A gondolkodásod viszont arról, hogy milyen gáz ha a párod csak 6 év után akar elvenni, gyerekvállalás előtt.. Nevetséges és szánalmas. Ennyire kell a gyűrű vagy mi?
A probléma a hosszú idővel akkor van, ha a férfi csak hitegeti a nőt..húzza a mézesmadzagot, de semmit sem lép. Na akkor lehet jönni azzal, hogy ennyi idő alatt már rég eldönthette volna mit akar. Azt azért érzi az ember, ha csak hitegetik.
Téged a párod el szeretne venni, és úgy gondolja, hogy ráér a gyerekvállalás előtt. Nem hiteget, a gyereket pedig szeretné házasságban nevelni. Akkor mégis mi a bajod? Ha ennyire gáznak érzed, hogy hát így majd eltelik 6 év.. Mondd el neki. De jól megválogatnám a szavaidat, mert nem kizárt, hogy ő a te gondolkodásodat fogja gáznak tartani.
Nem. És, ha rám hallgat, akkor sosem hagyja, hogy férjül vedd.
Lehet, hogy Ő értelmesebb a többi férfinál, és nem akarja, hogy a semmiért, megalázásért kelljen gürcölnie egész életében. Teljesen értelmetlenül.
Üzenem neki, hogy "ne hagyja magát".
Én meg azt nem értem, hogy miért kell hisztizni, ha valami nem teszik. Sokkal jobb lesz a srácnak, ha nem nősül meg. És ezt ő is tudja, szerencsére.
És sok mást sem értesz, csak azt hiszed.
mióta kötelező 1 év együttélés után házasodni ???
de alapban nem kéne kötelezővé tenni ezt a másik fél számára
ja és nem megalázó csak te fújod fel a dolgot ...
mi van akkor ha majd csak 6 év múlva vesz el ??
kb semmi
felesleges most házasodni még ...
mert mi van ha elvesz és te meg kifordulsz magadból mint ahogy a nők nagy százaléka teszi ???
akkor megérte neki vajon ?
hát persze h nem !
1 év együttélés még semmi, ha már 5 éve együtt éltek és még mindig akarjátok akkor van ideje a házasságnak ...
figyi az h amerikában ezt így csinálják az még nem ok h itt is ez legyen
pont elég hülyeség jön át nem kell még 1 ilyen !
Szerintem ezt vele kellene megbeszélned, nem értem, miért vagy egy számodra megalázó kapcsolatban.
Én soha nem akartam házasság nélkül együtt élni valakivel, a vőlegényem is ugyanígy gondolkodott. Az ismerkedésünk legelején megismertük egymás gondolkodásmódját, egyébként soha nem léptem volna kapcsolatba olyannal, aki nem így gondolkodik. Azóta már házasok vagyunk, mindkettőnknek a másik volt az első az életében, és nem bántuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!