Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mondott már olyat a vőlegényetek/menyasszonyotok, hogy nem is szeretne már elvenni titeket?
Nekem ezt mondta ma, útban van a baba is, és megtaláltam egy facebook beszélgetését, amiben egy régi ismerősével beszélgetett, és át is küldött neki egy pikáns beszélgetést.
Hogy tudom ezt lekezelni? Hogy hozzam fel? Penge szélére szeretném állítani, hogy szégyellje magát.
(Korábban már beszéltünk a megcsalásról, mindketten azonosan vélekedtünk róla, hogy nem bocsátanánk meg egymásnak.)
Tapintatos véleményeket szeretnék, mert nem vagyok abban a lelkiállapotban... Köszönöm.
1. Milyen pikáns beszélgetést küldött át az ismerősének?
2. Miért baj, ha egy régi ismerőssel beszélget?
3. Egy helyzetet kezelni lehet, nem lekezelni.
4. Milyen penge szélére akarod te állítani? Pellengérre gondolsz?
5. A megoldás baromi egyszerű, odaállsz elé, és megkérdezed, hogy miért nem akar már elvenni.
1.Mondtam, hogy az ilyen válaszok nem érdekelnek.
2. Ez csak egy kevés részlet, amit leírtam.
3. Még én szégyelljem magam???? Vagy hogy gondolod??????????!!!
Miért mondta ezt, volt mostanában valami rossz a párkapcsolatotokban? Miféle beszélgetésről van szó, mert egyáltalán nem értem. Nem hiszem, hogy ha tudja, hogy megtudod nézni a facebook-ját, akkor pont ott akarna "megcsalni"... Mióta vagytok együtt, és úgy általában milyen a kapcsolatotok?
Ne megszégyeníteni akard, hanem értelmes felnőtt ember módjára ülj le vele és beszéljétek meg mi a helyzet. És fejezd be a hisztit, segíteni akarnak az előttem lévők is, de így nehéz, hogy mindenkit letámadsz.
Most mit nem ertesz ezen? Mar nem akar elvenni, ennyi.
Masok facebookjaban kutakodni meg unorito, akar tudod a jelszavat, akar nem. Privatszfera, mond neked valamit?
Hát, legalább a tudomásodra jutott az, amit a szemedbe (egyelőre) nem mondott volna.
Valsz. ha nem jönne a baba, akkor nem venne el. Ennyi.
Most te gondolkodj el azon, hogy hozzámész-e egy olyanhoz, ako csupán a baba iránt érzett felelősségtudatból venne el.
(Off: a "penge szélére" igen vicces. Gondolom "pellengére" gondoltál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!