Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mondott már olyat a vőlegényetek/menyasszonyotok, hogy nem is szeretne már elvenni titeket?
Nekem ezt mondta ma, útban van a baba is, és megtaláltam egy facebook beszélgetését, amiben egy régi ismerősével beszélgetett, és át is küldött neki egy pikáns beszélgetést.
Hogy tudom ezt lekezelni? Hogy hozzam fel? Penge szélére szeretném állítani, hogy szégyellje magát.
(Korábban már beszéltünk a megcsalásról, mindketten azonosan vélekedtünk róla, hogy nem bocsátanánk meg egymásnak.)
Tapintatos véleményeket szeretnék, mert nem vagyok abban a lelkiállapotban... Köszönöm.
Kérdező, szerintem hangyányit el vagy tájolva, itt nem te állítasz "pengére"-pellengérre mást, itt a jelek szerint téged dobtak(?).
Ebből azért még bőven látok kiutat, hogy leültök, és normálisan, vádaskodások nélkül megbeszélitek a helyzetet...
1: szerintem normális válaszokat kaptál, senki nem kötözködött veled, csak nem értik a részleteket, kicsit zavaros
2: régebben én is olvastam 1 exem facebook üzeneteit, mi is megosztottuk egymással a jelszavainkat - olvastam olyat, ahol más nőnek udvarolt... nem mondtam e neki, mit olvastam, de a kapcsolatnak utána néhány héten belül vége lett
3: szerintem első körben arról kérdezd meg a párodat, de nyugodt hangnemben, tárgyilagosan, mintha nem rólatok lenne szó, hogy mondja el őszintén, mi a véleménye a kapcsolatotokról, mik a tervei, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!