Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek mondott már olyat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mondott már olyat a vőlegényetek/menyasszonyotok, hogy nem is szeretne már elvenni titeket?

Figyelt kérdés

Nekem ezt mondta ma, útban van a baba is, és megtaláltam egy facebook beszélgetését, amiben egy régi ismerősével beszélgetett, és át is küldött neki egy pikáns beszélgetést.

Hogy tudom ezt lekezelni? Hogy hozzam fel? Penge szélére szeretném állítani, hogy szégyellje magát.

(Korábban már beszéltünk a megcsalásról, mindketten azonosan vélekedtünk róla, hogy nem bocsátanánk meg egymásnak.)

Tapintatos véleményeket szeretnék, mert nem vagyok abban a lelkiállapotban... Köszönöm.

2014. okt. 19. 16:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem hangyányit el vagy tájolva, itt nem te állítasz "pengére"-pellengérre mást, itt a jelek szerint téged dobtak(?).

Ebből azért még bőven látok kiutat, hogy leültök, és normálisan, vádaskodások nélkül megbeszélitek a helyzetet...

2014. okt. 19. 17:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem akar már elvenni, akkor lehet, meg is könnyebbül, ha te hozod fel a témát, hogy tudsz róla és nem neki kell gondolkoznia, hogy hozza fel.
2014. okt. 19. 19:29
 13/21 A kérdező kommentje:
:DDD
2014. okt. 19. 19:50
 14/21 anonim ***** válasza:
Viccesnek találod a válaszokat? Talán a kérdés is kamu?
2014. okt. 19. 20:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Tényleg szükség volna még pár részletre, mert így nagyon nem értjük és nem tudunk segíteni.
2014. okt. 20. 00:11
 16/21 anonim ***** válasza:

1: szerintem normális válaszokat kaptál, senki nem kötözködött veled, csak nem értik a részleteket, kicsit zavaros

2: régebben én is olvastam 1 exem facebook üzeneteit, mi is megosztottuk egymással a jelszavainkat - olvastam olyat, ahol más nőnek udvarolt... nem mondtam e neki, mit olvastam, de a kapcsolatnak utána néhány héten belül vége lett

3: szerintem első körben arról kérdezd meg a párodat, de nyugodt hangnemben, tárgyilagosan, mintha nem rólatok lenne szó, hogy mondja el őszintén, mi a véleménye a kapcsolatotokról, mik a tervei, stb

2014. okt. 20. 14:19
 17/21 anonim ***** válasza:
37%
2014. okt. 20. 14:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem. Ha ilyet mondott volna, nyilván nem mentem volna hozzá, és addig a mondatig tartott volna a kapcsolatunk.
2014. okt. 20. 19:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Milyen válaszok? Amit leírtál, annak a fele sületlenség, az első része totál értelmetlen, a második meg tele van nyelvtani tévedésekkel. Megkérdeztem, hogy mit írt a beszélgetésben, mivel beszélgetni még nem bűn senkivel. Egyébként senki nem mondta, hogy szégyelld magad, bár ha ilyen buta vagy, akkor lenne rá okod. :) De én kedves voltam és nem ítélkeztem... Amúgy lehet, hogy a párodat zavarja, hogy nem tudsz magyarul, és még agresszív is vagy, és ezért nem akar elvenni. Senkit sem érdekel a lelkiállapotod, ha ilyen minősíthetetlen stílusban kommunikálsz az emberekkel, hidd el. :)
2014. okt. 20. 21:11
 20/21 anonim ***** válasza:
megtaláltad? szóval kerested? miért kerested? miért kutattál?
2014. okt. 21. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!