Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázó, hogy csak a gyerekvállalás előtt akar elvenni?
Minden vélemény érdekel. Szerintem 25 év felett, ha a felek 2 éve már együtt vannak, és ebből 1 évet együtt is éltek, eljöhet a házasságkötés ideje.
Én azt, ahol 5-6-7 év után van esküvő, bizony gáznak érzem, mintha csak szánalomból történne. Kivétel, ha még tinikorban ismerkedtek meg és sokáig tanultak/ sokáig nem volt önálló keresetük.
Ahol a férfi csak akkor tudja rászánni magát az esküvőre (több évnyi ismeretség és együttélés után), ha már tudja, hogy "jön a baba", azt még gázabbnak érzem. Én terhesen nem is mennék férjhez, és már a gyerek születése után sem.
Ti hogy vagytok vele?
Tudom, hogy a párom el akar venni, de ő csak a gyerek születése előtt/ gyerekvállalás előtt szeretné, úgy 30 éves korunkban. Ebben csak az piszkál, hogy akkor már 6 éve lennénk együtt, és szerintem azt, hogy kell a másik, vagy sem, azért előbb is el lehet dönteni.
" Akik sok évet várnak, általában vagy
tizenévesen jöttek össze, vagy még
mindig nem biztosak egymásban
eléggé ahhoz, hogy ilyen módon
összekössék az életüket."
Vagy más az ok, vagy nincs semmilyen ok... nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!