Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért halogatja az eljegyzést ennyi idő után is? Vagy nem is akar elvenni?
5 éve vagyunk együtt, szuper jó a kapcsolatunk, vannak terveink (költözés, ház felújítás stb), van egy gyerekünk is (2 éves). Tudja, hogy nekem ez nagyon fontos, régebben ígérgette, hogy "majd ekkor vagy akkor", de hiába, mert akkor se történt meg. Nagyon elkeserít és őszintén már idegesít is. Tudja, hogy ez mennyire fontos nekem, tudja, hogy nem utasítanám el, együtt élünk évek óta, közös kassza, közös háztartás, közös gyerek. Nem akar elhagyni, nincs senki más akivel lenni akarna. Tudja, hogy milyen gyűrű tetszene (mielőtt még mondjátok, nem csicsás gyűrű, egy egyszerű, vékony ezüst gyűrű pici kővel tetszene a legjobban, még csak nem is lenne drága, mert a gyémántot nem szeretem, max 20 ezer ft lenne). Egyszerűen nem értem. És nagyon idegesít. A bölcsiben is furán néznek rám, mert nincs gyűrűm, akárkivel beszélek akit nem ismerek és megtudja, hogy van egy fiam, kérdezi, hogy "egyedül neveled?" mert nincs gyűrűm... A leginkább viszont az zavar, hogy tudja, hogy ez mennyire fontos nekem, és milyen rég óta várok rá, de mégsem kéri meg a kezem, vagy mégsem mondja azt, hogy ne is reménykedjek, mert úgy sem fogja. Sokszor beszélünk az eljegyzésről/házasságról, egyeznek a terveink is, de mégsem kéri meg a kezem. Nem értem, mire vár...
22N
eddig is a feleségeként viselkedtél... mit vársz?
amúgy már baromira nem az eljegyzésre kéne gyúrni, hanem az esküvőre.
Nem akar elvenni.
Attól tart, ha ezt őszintén kimondja, akkor elhagyod. Inkább terel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!