Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem kéri meg a kezem 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kéri meg a kezem 5 év után, ha jól megvagyunk?!

Figyelt kérdés

2017. nov. 11. 11:06
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim válasza:
100%
Én ugyanebben a helyzetben vagyok, több mint 6 éve várok. Egyre biztosabb vagyok benne hogy a semmire. De nehéz lépni és kukába dobni ennyi évet. A kérdés hogy akar-e az ember még ennyit elpazarolni vagy inkább tovább lép. Kíváncsi vagyok hogy nálad történt-e valami?
2020. márc. 22. 20:52
 42/60 anonim válasza:

Kérdező, történt változás a kapcsolatotokban azóta?

Te léptél vagy ő?

2021. jan. 5. 16:21
 43/60 anonim ***** válasza:
Én is nagyon kíváncsi vagyok, mi a helyzet veletek?
2021. márc. 23. 21:46
 44/60 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Annyi történt, hogy szinte már lemondtam róla...úgy voltam vele már úgysem fogja megkérni a kezem...de nem piszkáltam vele...hagytam...aztán közel 8 évet kellett várnom, és meglepett egy gyűrűvel! Persze örültem neki, de akkor is bosszantó, hogy némelyik férfi (tisztelet a kivételnek) ilyen marha sokat várnak ezzel...ha én férfi lennék nem így cselekednék :D na de mindegy is!

Kitartást azoknak akik ebben a cipőben vannak amiben én voltam!

2021. ápr. 4. 19:24
 45/60 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ, sok boldogságot nektek
2021. ápr. 4. 23:16
 46/60 anonim válasza:

Sok boldogságot!

Örülök hogy eljutott erre a szintre.

2021. ápr. 5. 13:54
 47/60 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! :) Köszönjük! Minden jót Nektek is! ;)
2021. ápr. 6. 16:22
 48/60 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, örülök, hogy végül összejött a dolog. Én is lassan 8 éve várok, de már lemondtam róla szinte teljesen. Ugye már az esküvő is tervben van, nem csak azért adott gyűrűt, hogy "befogd a szádat"?
2021. dec. 6. 11:30
 49/60 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 5 év után lett vége egy kapcsolatomnak. Hiába vártam, hogy lépünk valamerre. Sosem hisztiztem, nem hoztam fel minden nap az eljegyzés témát. Amikor mégis beszélgetést kezdeményeztem a közös jövőt illetően, hogy beszéljük már meg, mégis ki mit vár az élettől,el lett bagatellizálva meg hogy "majd, majd...". Most már tudom, hogy az első ilyennél kellett volna lépnem, vagy legalábbis komolyabban elgondolkodni, hogy jó-e nekem ebben a helyzetben. A legvégén kiderült, hogy sosem fordult meg a fejében az együtt töltött idő alatt, hogy elvenne. Előfordul az ilyesmi, hogy végül nem egymás mellett öregszünk meg, de akkor ne raboljuk a másik idejét --- főleg, hogy nem egyszer kérdeztem rá a dologra, tehát ott volt a lehetőség, hogy tisztázva legyen a helyzet.

A jelenlegi kapcsolatomban teljesen természetesen jött fel az elköteleződés téma, szerencsére mindketten ugyanazokra a dolgokra vágyunk hosszú távon ( hogy egymással-e,azt még korai lenne megmondani, mert még fél éve sincs, hogy együtt vagyunk). Jó érzés egy olyan ember mellett lenni, akivel bármikor lehet ilyenekről beszélgetni. Remélem, hogy együtt maradunk, de ha mégsem lesz ebből nagyregény, biztos vagyok benne, hogy ő nem vetítene évekig.

2021. dec. 7. 09:18
 50/60 A kérdező kommentje:

Kedves 48-as! :D

1 éve kérte meg a kezem.

Sajnos esküvő még nem volt. Igazából nem miattunk meg nem is az anyagiak miatt hanem voltak a családban olyan rossz történések ami miatt nem az esküvő szervezése volt a legfontosabb, de tervben van.

Sajnálom! Átérzem…én is 8 évet vártam…nem is értem…!

Bízok benne, hogy a te párod is elhatározza magát, és megkéri a kezed, mert az évek elrepülnek.

2021. dec. 19. 21:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!