Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkérte a kezem. Az exe gyűrűjével?!
Figyelt kérdés
5 éves évfordulónkon múlthéten megkérte a barátom a kezem,abban a pillanatban a vilag legboldogabb emberenek ereztem magam,ezt nem is reszleteznem. A gyuru,hat eleg nagy volt nekem,persze elofordul hogy elszurjak a meretet,mondta hogy ha nem baj holnap el is viszi megcsinaltatni. Aztan kezdtem el erre gondolni,mert tudom hogy a volt baratnovel is jegyben jartak,csak vegul megse jott ossze,ra is kerdeztem hogy esetleg ez nem az a gyuru-e,probaltam viccesen es beismerte hogy igen,az de o ugy gondolta ez nem lesz problema. Nem tudom mit tehetnek ilyen helyzetben.2017. szept. 20. 19:52
1/25 anonim válasza:
Örülj, hogy takarékos a pasi! :-)
2/25 anonim válasza:
hát ez nagyon gáz :( mondd meg neki, hogy ha nem gond, akkora nászéjszakát az exeddel töltöd majd
3/25 anonim válasza:
Na mindjárt jönnek majd az okosok, jól leoltanak a pitsába, hogy mekkora hálátlan ringyó vagy.
Én, és szerintem bárki akinek van egy kis önbecsülése, nem fogadnám el az ex gyűrűjét. Ez nagyon szánalmas és megalázó.
4/25 anonim válasza:
Takarékos pasi? :D Miért nem adta inkább el, ha már nincs rá szüksége?
Szerintem irtó gáz és ciki ugyanazzal a gyűrűvel két nőt is megkérni.
Mondd meg őszintén a pasidnak, hogy vegyen másik gyűrűt neked, a mostanit meg adja el.
5/25 anonim válasza:
Azta, ez brutális. Az ágyban nem szokta eltéveszteni a nevedet?
8/25 AchromaticSmarties válasza:
Húzd másik ujjadra!
9/25 anonim válasza:
Ez csak akkor nem gaz, ha vmi csaladi hagyatek, pl nagyszulok gyuruje. De gondolom nem az, szoval gaz. Probald meg megertetni vele, hogy ez miert is nem oke.
10/25 anonim válasza:
Én a helyében eladtam volna, esetleg beolvasztattam volna valamilyen más ékszerbe.
Az előbbivel visszakaptam volna a pénzem nagy részét, amiből tudtam volna venni egy másikat.
Ennek a helyzetnek én se örülnék.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!