A baratom megkérte a kezem. És megkért, hogy én egyedül vegyem meg neki az ő gyurujet . Tudnatok ötleteket adni? Képeket linkelni?
Annyi a lényeg , hogy azt akarja , hogy meglepjrm vele. És csak szeretnem néhány ember véleményét , hogy ok ( lányok ) mit vennének ( pasik ) minek örülnének . Szóval ha lehetne akkor képet is kérnek.
Előre is köszi
Ezt én sem értem.
Köves eljegyzési gyűrűt akar tán?
Vagy nem párban veszitek a karikagyűrűket? Két különböző lesz? Hát nem egy pár vagytok?
Semmi furcsa nincs benne. Legalábbis, ha nem amerikai szokást tartotok.
Te megveszed az ő karikagyűrűjét, ő a tiédet. Általában együtt szoktak elmenni az ékszerészhez.
De lehet úgy is, hogy a karikagyűrű mellé ő vesz neked egy kísérőgyűrűt, te neki egy pecsétgyűrűt.
Itt egy link, most ne az árakat nézd! De itt is láthatod, hogy az eljegyzési gyűrűk párba vannak.
Párba vannak a lányok gyűrűi kicsit színesebbek díszesebbek.
Itt arról van szó , hogy o megkérte a kezem egy köves gyuruvel de ahoz megvette a karikagyurut is. És odanyomta a hitelkartyat a kezembe , hogy lepjem meg valamivel . Tehát nem az , hogy én vegyem meg a saját penzemen, hanem csak szeretné , hogy ez neki meglepetés legyen . Ezt mi így megbesZéltük. O is meglep a karika gyuruvel , és enis ot . Csak gondoltam tudnatok itt 1-2 tanácsot adni , hogy milyen "legyen "
Mi kanadában élünk . O kanadai , ez nem egy szokás vagy valami . Hanem ez így jött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!