Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkérte a kezem. Az exe gyűrűjével?!
Hajj, az élet nagy tragédiái..
Egyébként nem hordanám a gyűrűt, mondjuk én eleve ellenzem a gyűrűs eljegyzést. Attól még jegyesek lehettek, nem a gyűrűtől leszel menyasszony. Inkább válasszatok egy karikagyűrűt együtt, azt meg adjátok el.
nekem ez idáig a rémképzetemben volt, sajnálom, hogy veled viszont előfordult!!
sztem dobd ki a pasit. Ma egy gyűrű, köv. alkalomnál már az ex lesz a neve a közös ingatlani tulajdonlapon.....
bakker , te frankón hozzámennél egy ilyen olcsójánoshoz?
abba már bele se akarok gondolni, mi lesz akkor, ha 1x tényleg el fogy a geppa....
a földről fogtok enni, csakhogy ne kelljen a bútorokat koptatni, és mosogatással tölteni az időt???
no comment.
Rendkívül megalázó és tapló dolognak érezném, ha egy használt gyűrűvel kérnék meg a kezemet.
Annyira se tart, hogy egy hozzád illő, kifejezetten Neked választott gyűrűt vegyen? Hát úriembernek nem nevezhető, az biztos.
:DDD
annyira ledöbbennék, hogy ez komoly, hogy nem is tudnék mit mondani. :D
igazából így se tudom. :D
kidobni túlzásnak tűnik, de közben meg annyira zavarna, hogy lehet ilyen hülye valaki. :D
Fúj hallod,ilyen gyökeret...
Modjuk eladhatta volna(ha egyàltalàn valódi arany).Es vesz màsikat,ràd valót.Bennem ez olyan érzést keltene,hogy nem érek neki annyi pénzt és fàradtsàgot,hogy nekem is vegyen,ha màr ilyen 'hàzassàgszédelgő' és sorra jegyzi el a csajokat.
Sóher,lusta,igénytelen megoldàs.Ràadàsul rossz omennek is tartanàm azért sem kéne.Én dobnàm a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!