Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kéri meg a kezem 5 év után, ha jól megvagyunk?!
Még nem érzi.
De nem lehet valami jó kapcsolat... persze emberi szemszögből, lehet, hogy nagyon is, ha ide kiírtad e kérdést, mintsem egy rendes beszélgetést folytattál volna vele.
Szerintem is ülj le megbeszélni vele.
Van olyan ismerősöm, aki 7 év után kérte meg a lány kezét és a lány nemet mondott. Tehát ez nem nemfüggő.
Az nem lehet, hogy te is jól meg vagy gyerek nélkül? Társadalmi elvárásból és biológiai órára hivatkozva nem szabad szülni. Én sem szültem, és már nem is fogok, mert nem jött el az a pillanat, hogy ennek szükségét érezzem. És nagyon örülök, hogy így döntöttem. Vannak, akiknek nem való gyerek, kellő önkritikával ezt tudni lehet, és ilyen esetben jobb a nőnek és a meg nem született gyermeknek is. Az én élettársam, miután összeköltöztünk, felajánlotta, hogy házasodjunk össze. Én azt mondtam, hogy mivel gyereket nem akarunk, ennek semmi értelme, és nagyon jól mondta egy előttem válaszoló, hogy a jó a kapcsolat, akkor nem kell papír, de ha mégis balul üt ki, akkor nem kell bajlódni a válással. Ha viszont te úgy érzed, hogy babát szeretnél, és ehhez házasságot, akkor mondd ezt el így a párodnak azzal, hogy ha ő úgy érzi, hogy ennek még nem jött el az ideje, akkor te továbbállsz.
De vigyázz, mert ebben a korosztályban már nagyon nehéz párt találni, általában elváltakat találnál, előző házasságból származó gyerekkel, és az pokollá teheti az életedet.
Àltalànosítani nem kell. Te a sajàt kielégítetlen vàgyaidat vetíted ki mindenki màsra. Nem minden nő akar gyereket, illetve hàzasodni. Van akinek egyik sem fontos, és van akinek mindkettő, vagy csak az egyik.
Ilyenkor az van , hogy ha feleségül akarna venni, màr megtette volna, nem ködösítene, és közhelyes dumàkat nyomatna.
Mi màsfél év utàn hàzasodtunk, mert MINKETTEN ezt akartuk. Nem volt se csalàdi nyomàs, se baràti, se hiszti, se gyerekkel nem akartam magamhoz kötni, hogy csak azért vegyen el. 2 ember sajàt akarata, vágya teljesül a hàzassàggal. Ha csak az egyik akarja, nem fog működni. Ha a pasid nem akarja, a semmire vàrsz feleslegesen.
Kommunikáció őszintén, minden valamire való kapcsolat alapja.
Beszéljétek meg őszintén, adjon egyenes vàlaszt. A " majd" nem az. Akkor csak időt akar húzni, hogy ne kelljen jogilag elköteleződni , de ingyenszexet kapjon azért.
Ha egy férfi a pàrjàval tervezi leélni az életét, biztos a kapcsolatban, nem fog évekig azon agyalni, hogy akkor kell- e neki a nő vagy sem. 1 éven belül màr rég eldöntött dolog ez, a többi meg màr időhúzàs, bizonytalansàg. A kapcsolatba vetett bizalom hiànya. Avagy igazi érzelmek hiànya. A hezitàlàsnak oka van. Pl nem hàzassàgpàrti. Vagy konkrétan veled nem akarja, mert tudja màr most, hogy nem te vagy az aki mellett megàllapodna.
Minden olyan ismerősöm akinél 3 évnél tovàbb húzódott a kapcsolat, de se eljegyzés se hàzassàg nem történt, kiderült, hogy a pasi csak konkrétan az aktuàlissal nem akart hàzasodni mert nem kellett neki, nem szerette eléggé. Szakítàs utàn mindegyik meghàzasodott 1-2 év utàn màsik nővel, azzal akit igazàn akart, szeretett. Egyetlen olyan pàrt ismerek akiknél egyik sem akar hàzasodni, de ők legalàbb nem dobàlóznak buta divatszövegekkel, hogy az csak papír. A papír az amivel a segget törli az ember, de semmi következménye nincs, ha alàírja. Nagyon jól tudják mivel jàr alàírni, pont ezért nem teszik, hogy ha majd a szakítàs mellett döntenének esetleg, egyszerűbben gyorsabban sikerüljön ezt meglépni vàlóper helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!