Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem kéri meg a kezem 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kéri meg a kezem 5 év után, ha jól megvagyunk?!

Figyelt kérdés

2017. nov. 11. 11:06
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
88%

Az a férfi, aki el akarja venni a párját, az nem vár sok-sok évig, és nem fog olyasmit mondani 5 év után, hogy "mindennek eljön az ideje". Ez mégis mit jelent? Ennél jobban nem tudnak ködösíteni? A saját ismeretségi körömben az a férfi, aki akart esküvőt, aki eldöntötte hogy az adott nővel szeretné leélni az életét, az már 1-2 év után megkérte a kezét és egy évre rá mindenütt meg is tartották az esküvőt. Aki nem akart, azt meg úgy kényszerítették rá 5-6-7 év együttélés után, mindenféle zsarolásokkal meg "becsúszott" gyerekekkel.

Kérdezz rá a párodnál, hogy akkor mégis, szerinte mikor jön el az ideje, ha egyébként lakás meg anyagi háttér mind megvan. Valamilyen konkrét választ adjon, még azt is jobb tudni, ha ő nem szeretné, vagy nem veled szeretné, minthogy még éveket pazarolj rá, várva a csodára hogy esetleg valamikor majd csak megtörténik.

2017. nov. 11. 12:04
 12/60 anonim ***** válasza:
94%
Kezdj el uj társ után nézni ha házasságot meg gyereket akarsz!!!!!!!!!!
2017. nov. 11. 12:24
 13/60 anonim ***** válasza:
87%
A vőlegényem 7 évig járt az exével,eszébe se jutott megkérni. Engem egy év után eljegyzett.Szerintem az 5 év sok,nem gondolja komolyan,csak kényelmesebb így neki.
2017. nov. 11. 12:53
 14/60 anonim ***** válasza:
87%

Mégis miért venne el, ha így is vele maradsz? Szerintem annak van igaza, aki azt írja, hogy csak hintáztat.

Aki tényleg akar házasodni, mint az én férjem is, az lép az ügyben, igaz hogy mi ezt megbeszéltük (nem erőltetve, csak leültünk megbeszélni, hogy ki hogyan képzeli el a jövőt).

Èn mondjuk biztosan nem mentem volna bele közös ház vásárlásába házasság nélkül, de ez én vagyok.

Szerintem soha nem fog elvenni. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.

Ha szereted és elfogadod, hogy soha nem leszel menyasszony, akkor vele maradsz. Gyereketek lehet anélkül is, nem alapfeltétel a házasság. Màr ha akar gyereket egyáltalán, vagy eleve azt is húznà...

Ha megnem felel meg, akkor lelépsz. Hidd el, lesz olyan férfi aki el akar majd venni.

2017. nov. 11. 13:13
 15/60 anonim ***** válasza:
91%

"Jól megvagyunk, van saját hàzunk meg van mindenünk...nem kell nelkülöznünk!"

Hát, ez az. Így is együtt éltek, mint ha házasok lennétek, csak "papír" nincs. Minek venne el? Neki ez így pont nagyon kényelmes: mosol, főzöl, takarítasz, mintha feleség lennél.

"A mindennek eljön az ideje" csak egy kibúvó válasz a részéről. Valószínűleg eszében sincs megkérni. Érdemes lenne leülnötök beszélni erről, ha tényleg szeretnél vele összeházasodni és reménykedj, hogy nem fog hasonló válaszokat adni.

2017. nov. 11. 13:13
 16/60 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem kéri meg a kezed, hiszen jól megvagytok. Minek akarna akkor változtatni. Nem kell ráerőszakolnod az akaratodat, de azt igenis éreztetned kell vele, (bár én a helyedben nyíltan meg is mondanám neki) hogy te már készen állsz a házasságra. Ha ő 5 év után sem képes eldönteni, hogy el akar-e venni, nem kellene tovább várnod rá.
2017. nov. 11. 14:49
 17/60 anonim ***** válasza:
28%

Elég sok negatív választ kapsz, biztos van azokban is igazság, de nem feltétlenül ilyen rossz a helyzet. Én férfi vagyok, a feleségem kezét 6 év után kértem meg. Akkor láttam elérkezettnek az időt hogy gyerekeink legyenek, és fontos volt számomra, hogy "rendes" családba szülessenek. Ezért kértem meg a kezét.

Engem is baszogatott már a saját családom is, jaj kérd már meg a kezét, titeket egymásnak teremtettek, sokat jelentene neki akkor is ha gyerekeket majd csak később akarsz, bla bla bla. Nem érdekelt. A papírnak (gyerek nélkül) nincsenek előnyei, ellenben ha bármilyen előre láthatatlan okból szakítunk, akkor csak a szívás van vele. Ezt neki is elmondtam, és felfogta, elfogadta.

A kapcsolatunk amúgy minden szempontból tökéletes volt mindig is, és a mai napig az. De nem ez a lényeg, hanem hogy amíg nincs tervben a gyerek, addig nem nagyon szólnak a házasság mellett érvek, ezért sok férfinek esze ágában nincs idő előtt meghúzni a ravaszt, inkább kivárnak az utolsó percig.

2017. nov. 11. 16:15
 18/60 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm sokat jelent a kommented! 😊
2017. nov. 11. 16:21
 19/60 anonim ***** válasza:
51%

mert ugye ez azért minden nő vágya hogy megkérjèk a kezét, elvegyék ès jöhet a baba!

:D Jó vicc, nem kéne azért általánosítani, mert nekem a gyerek az utolsó, amit akarok. Kizárt.

2017. nov. 11. 17:00
 20/60 anonim ***** válasza:
48%

De ha nem jelentette ki nyíltan, hogy nem fog elvenni, akkor ne félj.

Barátnőmet pont öt év után kérték meg, jövőre esküdnek, unokatesómék meg már 8 éve együtt voltak, és már az első kislányuk is megszületett, mikor összeházasodtak.

2017. nov. 11. 17:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!