Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfiak, arra vagyok kíváncsi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, arra vagyok kíváncsi, hogy milyen az a nő, akit önszántatokból, örömmel eljegyez (né) tek? (Lent! )

Figyelt kérdés
"Önszántatok" alatt azt értem, hogy nem azért jegyzitek el, mert terhes vagy kierőszakolta vagy már évek óta vele vagytok, hanem azért, mert szeretitek és olyan lány/nő, hogy szeretnétek feleségül venni. Kort is írjatok légy szíves.

2017. nov. 7. 17:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
A legfontosabb, hogy szellemi partnerem is legyen a nő, érzelmi és fizikai harmónia is uralkodjon a kapcsolatunkban. Hogy most ez kinél hogy nyilvánul meg, abszolút emberfüggő. Írhatok én neked egy km-es listát, hogy milyen nővel érzem jól magam, de senki sem fog ennek megfelelni, mert nem is kell. Adott embernél számít, hogy egyszerűen egymásra tudunk-e kattanni, vagy sem.
2017. nov. 7. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

erre viszonylag egyszerű a válasz.

pont ugyanolyan mint az eddigi nőim,csak jómódúban,gazdagban.

a párkapcsolat érzelmi alapon megy.

a házasság viszont félig üzlet.

a pusztán érzelmi alapú házasságot én kockázatosnak tartom,mert az igen kimondása után minden megvásárolt érték házasságon belüli közös vagyon.

2017. nov. 7. 19:16
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Humoros, de komoly a feladataiban, okos, magas.
2017. nov. 7. 22:29
 14/14 anonim ***** válasza:
43%

Hát én következő nyáron akarom eljegyezni :D, hát ő olyan hogy kell nekem nem tudok mit írni :DD

18/f

2017. nov. 10. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!