Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Számítsak rá, hogy a közeljövő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számítsak rá, hogy a közeljövőben eljegyez?

Figyelt kérdés

Folyton szóba hozza az esküvőt, meg a közös jövőnket tervezgeti. Nagyon sokat utal az eljegyzésre, házasságra, együttélésre. Mindig hangoztatja, hogy eddigi életében engem keresett. 1 hónapja vagyunk együtt. Szerintetek számítsak lánykérésre a közeljövőben, vagy ezeket csak úgy mondogatja? :D Előttem évekig tartó komoly kapcsolatai voltak, van tapasztalata, és a kora is megvan már a házasodáshoz, de még azért nem ismer olyan régóta - ettől függetlenül én nagyon örülnék neki, mert én is úgy gondolom, Ő lesz az igazi. :)

25/L

2016. dec. 12. 23:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat. de az is lehet, hogy csak a szàja nagy:) Majd kiderül. Vàrd ki a végét! Engem egy hónap utàn kért meg a férjem, szóval nem lehetetlen a dolog.
2016. dec. 12. 23:47
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Azzal nagyon vigyázz, hogy a kapcsolat elején mindig nagyon dúl a szerelem és úgy érzitek az igazival vagytok! Éljetek együtt egy háztartásban a szerelem valószínűleg idővel elkopik, a kérdés csak az, hogy mennyire tisztelitek a másikat és mennyire tudtok kompromisszumot kötni. 1 hónap után, ha eljegyzitek egymást, annak hosszú távon nincs jelentősége. Ismerd meg a jó és a rossz oldalát is. Az után döntsd el, akarod e Őt!
2016. dec. 12. 23:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Az eddigi barátnőinek nem kérte meg a kezét, pedig volt sokéves kapcsolata is.
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Egy hónap után? Azért ez durva.
 5/12 A kérdező kommentje:
Az esküvőt semmiképp sem szeretném 1 éven belül, az nekem túl gyors lenne, de tetszik, hogy ilyen lelkes. :)
2016. dec. 12. 23:50
 6/12 anonim ***** válasza:
29%

De romcsiiiii <3

Amúgy egy hónap után még ne nagyon számíts rá :D vagyis én nem hiszem hogy ez még olyan jó ötlet. Bár simán el tudom képzelni ,hogy a nagy szerelem miatt megkér. De én korainak tartanám :)

2016. dec. 12. 23:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

1 hónap után ő az igazi :D

hahahhah, vicces vagy.

gondolom van már 35 azért ilyen sietős neki.

bár én srác vagyok, biztos nem jegyeznék el 1 hónap után senkit.

fél év minimum! együttélés! úgy ismeri meg igazán a másikat az ember.

Én elhiszem hogy minden lány arra vágyik hogy eljegyezzék, de adj időt magatoknak.

2016. dec. 13. 07:28
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
Egy honap nagyon rovid ido, en arra gyanakodnek, hogy meg nagyon benne van a rozsaszin kodben, azert mondogatja ennyire.
2016. dec. 13. 08:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mondogatta az elején a párom a nagy ködfelhős románcban, hogy házasság, meg gyerek, meg tudom is én. Meg "kis asszonykájának" hívott, meg tervezgette, hogy hogyan veszem fel a nevét, ha elvesz... :)

Aztán ezek szépen lassan kikoptak, ahogy a ködös románcból normális kapcsolat lett. Két év telt el, együtt vagyunk és leszünk, de az élethelyzet nem adott egy esküvőhöz.

Szóval én azon az elven vagyok, hogy ezeket csak úgy mondogatja. :)

2016. dec. 13. 09:00
 10/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Hogy letámadja mindenki az 1 hónapot a részletek ismerete nélkül...

Én sem azt mondtam, hogy ha 1 hónap után megkérnek valakit, akkor azonnal szaladni kell házasodni is. Csak azt, hogy előfordulhat, hogy megkérik.

Mikor nálunk ez történt egyáltalán nem voltam 35 éves, és nem volt sürgős sem. 24 éves voltam, és nem azonnal rohantunk a hivatalba. Még csak most vagyok 30, és 5 éve vagyunk házasok. Együtt is éltünk esküvő előtt, szóval semmi akadálya nem volt a házasságnak.

Az emberek mások. A kapcsolatok is mások. Nem kell mindenkinek 5-8 évig járogatni, hogy érezzék: egymást akarják. Akik valóban illenek egymáshoz, ott már összeköltözés előtt is lehet tudni, hogy passzolnak. Ha egymás megismeréséből is áll a kapcsolat, és nem csak abból, hogy mikor kinél dugjanak.

Ismerek 8 év kapcsolat után házasodott, majd rá 1 évre elvált embert. (ebben esküvő előtt 4 év együttélés is volt). Egyáltalán nem ezen múlik ...

Nem garancia semmire a több éves kapcsolat sem.

2016. dec. 14. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!