Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számítsak rá, hogy a közeljövőben eljegyez?
Folyton szóba hozza az esküvőt, meg a közös jövőnket tervezgeti. Nagyon sokat utal az eljegyzésre, házasságra, együttélésre. Mindig hangoztatja, hogy eddigi életében engem keresett. 1 hónapja vagyunk együtt. Szerintetek számítsak lánykérésre a közeljövőben, vagy ezeket csak úgy mondogatja? :D Előttem évekig tartó komoly kapcsolatai voltak, van tapasztalata, és a kora is megvan már a házasodáshoz, de még azért nem ismer olyan régóta - ettől függetlenül én nagyon örülnék neki, mert én is úgy gondolom, Ő lesz az igazi. :)
25/L
Elég gyakori jelenség,hogy a pasi több éves kapcsolatában nem kéri meg a barátnőjét,de az utána következő csajt 1-2 hónap után megkéri.Van ilyen.
De szerintem nem túl logikus.Én is romantikus alkat vagyok,de a házassággal azt mondjátok ki,hogy élethosszig a másik mellett maradtok,jóban-rosszban.Ezt 1 hónap ismerettség után hogy mondod ki?Nem is volt még egy komolyabb vitátok vagy mélypontotok.De semmi,csak a boldog randizgatás volt eddig.
Én mindenképp várnék,legalább egy évet.De nekem pl több idő is kellett,hogy kiismerjem a párom és ne érjen meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!