Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek a közeljövőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a közeljövőben megkéri a kezem?

Figyelt kérdés

3,5 éve leszünk együtt a párommal decemberben. 1,5 éve együtt is élünk. Most lett egy komoly munkahelye így a diploma után és így egy elég szép fizetése lesz. Én is dolgozom de tanulok is tovább levelezőn. Ő 22 éves, én pedig 20 vagyok. Nagyon hangulat ember a párom, de szokta mondogatni, hogy ha fiúnk lesz..., ha lányunk..., szokott néha neveket is mondani, és persze szóba jött már nálunk is az eljegyzés, de mégis, ha valami nagyon sok minden összejön a feje fölött, ami ritka de mégis akkor úgy érzem mintha én lennék számára a legutolsó, ha belegondolok tudom hogy nem így van, de mintha félne nekem kimutatni a gyenge oldalát (jah igen tartalékos katona még pluszba) és e miatt eltávolodik tőlem... de mondom általában nem így van szerencsére ez ritka nála nagyon, de előfordul...Én nagyon szeretem őt nagyon-nagyon és tudom, hogy ő is, mert érzem rajta amikor hozzám bújik és tudom, hogy egyszer valamikor biztos megkéri a kezem, csak azt nem hogy mikor. Egyik ismerősöm a szülinapján beszélt vele persze mindkettőjükbe szép mennyiségű alkohol volt és ott is szóba jött az eljegyzés és ekkor a párom azt válaszolta, hogy "1 éven belül háááát lehet róla szó" ezt válaszolta az ismerősünknek.

Na szóval ezek mellett ti mit mondtok van rá esély hogy a közeljövőben megkéri a kezem??

Nem vágyom esküvőre még, de arra igen hogy eljegyezzen! Szeretném az eljegyzést kiélvezni, mert úgy vagyok vele az is egy szép időszak lehet:)

Köszönöm a válaszokat előre is!! :)

#eljegyzés #gyűrű #megkéri a kezem
2012. okt. 18. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Ennyi idősen? Szerintem igen felesleges.
2012. okt. 18. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Honnan tudjuk???? Nem értem idegenektől miért kell ilyet kérdezni!
2012. okt. 18. 20:55
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
jó volna már az a szép fizetés... mi? 20 évesen hova házasodsz? gyerek jön már? jó nagy devizahitel fel van már véve?
2012. okt. 18. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Részletezed hogy milyen problémás a kapcsolatotok, de mégis várod hogy megkérjen???

A házasság nem oldja meg a köztetek lévő gondokat.

2012. okt. 18. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon fiatalok vagytok még:)

Éltél már?

Most azt mondod nincs ilyesmire szükség, de majd eltelik 10 év és mehetnéked támad bulizgatni, pasizni, persze majd ott lesznek a gyerekek.....

Sajnos nagyon sokszor láttam már......

Minek ennyi idősen az eljegyzés, túl fiatalok vagytok, könnyelműek, gyerek nevel majd gyereket és lehet el is váltok, ez több mint valószínű.

2012. okt. 18. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az eljegyzés egy romantikus álomként szerepel az agyadban, nem is veszed figyelembe azt, mivel jár maga a házasság, és hogy amiket elmondtál róla, azokból később nagy problémáitok lehetnek. Én elhiszem, hogy tök jó lesz, mikor meglesz a biztos egzisztencia, meg a csilli-villi gyűrű, de vedd észre, mit csinálsz: idegenektől kérdezgeted, de vajon a pároddal beszéltél már egyáltalán arról, hogy ő mikor akarja, vagy TÉNYLEG akarja-e? Te magad mondtad, hogy hangulatember...

Elsőkörben az ő igényeit ismerd meg, aztán jöhet az álmodozás - reális keretek közt.

2012. okt. 18. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek az eljegyzés ha nem akarsz még esküvőt?Azért hogy legyen valami az ujjadon felesleges.Az esküvőig hátralévő időt ki lehet élvezni gyűrű nélkül is nincs semmi különbség a kettő között.20 éves vagy ráérsz még semmiről nem maradsz le.Az hogy piásan mit mondott az egy dolog lehet nem is emlékszik rá.De legyen úgy ahogy szeretnéd.Sok boldogságot!!
2012. okt. 19. 00:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szép az álmodozás, de felesleges, ha nincs alapja. Majd ha egy stabil, harmonikus kapcsolatba kerülsz ott már inkább indokoltak ezek a vágyak. Persze, teljesen megértelek. Nekem is volt olyan kapcsolatom, ami visszanézve nem érte felét sem a mostaninak, de azért álmodoztam.

Eljegyzés a házasság előszobája, ami pedig egy Életre való elköteleződés. Szerintem fel sem fogtad még, hogy ez mit jelent.

Meg aztán vesd össze a két mondatot:

"1 éven belül háááát lehet róla szó" - najó, egyeb.ssza, talán kibírom...

"minden vágyam, hogy végre megkérhessem a kezét és feleségül vegyem..." - asszem nem kell részletezni.

Fel a fejjel, élvezd ki ezt a kapcsolatot, de ne ettől várd az életreszólóságot.

24N

2012. okt. 19. 07:23
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem attól lesz szép akármilyen adott időszak, hogy van-e gyűrű az ujjadon vagy nincs. Ha amúgy is tervezitek a jövőt és beszélgettek róla, akkor nem kellene, hogy befolyásoljon. Ha meg mégis befolyásol, akkor érzelmileg éretlen vagy és nem érett a házasságra, aminek a szándékát jelzi az eljegyzés.
2012. okt. 19. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Jaj!!!Most komolyan?? Én tavaly voltam 21 éves amikor megházasodtam ,sőt fél hónap múlva lettem még csak 21.. semmi baj nincs ezzel..

A kérdésre viszont a válasz, ha tényleg nem szeretnél még házasodni akkor felesleges. De ha szeretnéd akkor mindenféleképpen beszéld meg vele,mert ezt így nem lehet megmondani,hogy mi lesz megkér-e vagy sem.. Beszélj vele!!

Én mindenesetre szurkolok neked!! :))

2012. nov. 1. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!