Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számíthatok arra, hogy megkéri a kezem a közeljövőben?
Figyelt kérdés
Kicsivel több mint 2éve vagyunk együtt a párommal ugyan még nem költöztünk össze,majd akkor ha én is dolgozni fogok.A lényeg az,hogy többször megkérdezte egy-egy bulizós éjszaka után,hogy letudnám-e vele élni az életem meg gyereket akar,de én mondtam neki,hogy ezzel még várni kellene.De az a baj,hogy az ilyen dolgokat mindig illuminált állapotban hozza fel :D És normálisan meg nem szoktunk nagyon ilyenekről beszélgetni,egyszer megkérdeztem tőle,hogy mikor kéred meg a kezem és poénból rávágta,ha majd megtanulok főzni...amúgy meg tudok! A franc se érti a pasikat :(2012. júl. 11. 16:31
1/4 anonim válasza:
Nem tudom,én is azt várom,h a pasim megkérje a kezemet de...nem is tudom...a barátai is szoktak célozgatni,h mikor lesz a lánykérés meg ilyenek de akkor ő semmit nem mond én meg kínosan mosolygok.....
3/4 anonim válasza:
Istenem, irigylem a problémád... a barátom sem kérte meg még a kezem (több mint 2 éve vagyunk együtt), na és? Nekem az is elég, hogy itt van nekem.
4/4 omba válasza:
"A nő kezét akkor kérjük meg, ha a szája elfáradt!"
Részegen se mond MÁST az ember, mint amit gondol, legfeljebb többet...
Nekem spec. a feleségem kérte meg a kezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!