Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok ezek után?
A barátom az utóbbi időben eléggé megváltozott. Csak akkor mondja, hogy szeret, ha rákérdezek. Pár napja nem is ír szívet, ha facebook-on elköszön tőlem. Eddig mindig írt nekem szívet, mondta, hogy szeret. Rákérdeztem, hogy mi a baj, amire azt a választ kaptam, hogy a kapcsolatunk elején elgondolkozott azon, hogy túl elhamarkodott döntés volt, az hogy összejöttünk. De most már nem akar elveszíteni és szeretné folytatni velem. Ő az a típus, aki elég nehezen mutatja ki az érzéseit. De a kapcsolatunk elején mégis sokkal többet volt velem, szinte mindig mellettem akart lenni, folyton azt hajtogatta, hogy mennyire hiányzom neki. Most meg ez a hirtelen változás rosszul érintett engem. Mire számítsak ezek után? Én nem akarom elveszíteni őt. :(
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!