Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mire számíthatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mire számíthatok ezek után? Mi ez a srác részéről?

Figyelt kérdés

2 hónapig kavargattunk, azt hittem komolyabb lesz a dolog, le is feküdtünk a vége felé. Azonban sokat veszekedtünk, ami nem tetszett neki, és közben megismert egy másik lányt, akivel elkezdett találkozgatni. Engem azonnal lerázott, hogy nem akar tőlem semmit. Mondtam, hogy maradjunk barátok és beszéljünk, de ő mindig lemondta a találkozókat. Aztán egyik este, mikor arra jártam, beugrottam hozzájuk, együtt is töltöttük az éjszakát, egy ideig rideg volt velem, de később megcsókolt, mondván, hogy ő nem bírja ki, le is feküdtünk (ez tudom, nem volt jó döntés). Utána pár napig nem kerestük egymást, azonban tegnap magától felhívott (2-3 hete nem hívott magától), hogy mi van velem és hogy majd találkozunk. Pár órával rá ismét felhívott, akkor már részeg volt, hogy menjek el hozzá, ő velem akar lenni, mert jó volt velem múltkor, könyörgött vagy 15 percig. Ma viszont a másik csajjal van megbeszélve randija. Az előbb írt msn-en, hogy tegnap nagyon részeg volt, de csak ennyit írt, mennie kellett, azt mondta "csak beköszön nekem", semmi egyéb magyarázat.

Nem tudom, ezek után találkozzak vele? Akarhat vmit? Tényleg 2-3 hete nem keresett, most meg a találkozás után hirtelen mégis...? Hogy jó volt a múltkori együttlét és találkozzunk... Mire vezethet ez? 2 hónap után is csak szórakozik?

2010. ápr. 9. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ebből nem lesz komoly kapcsolat.. szexet akart, szerintem elég egyértelmű.
2010. ápr. 9. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Hülye lenne nem kihasználni a srác, ha így odadobod mindig magad. Szerintem állj a sarkadra, és keress valami értelmeset magadnak.
2010. ápr. 9. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Szijah

Szerintem is csak ki akar használni.Szexet akar és ha lesz másvalaki akitől megkaphatja akkor téged el fog felejteni.Én a helyedben eléggé dühös lennék rá...megbosszulnám.Találkozz vele hitesd el vele hogy megint le fogsz vele feküdni, és ha már ott vagytok hogy na most jöhet a szex akkor hagyd ott.Érezze azt hogy milyen rossz ha valamit nem kaphat meg amire nagyon vágyik.Hidd el neked is isteni érzés lesz,hogy visszaadhattad neki.Ezután te is olyan lépsz könnyen tul rajta mint ő rajtad.Keress egy normális srácot aki igazán szeret és nem csak kihasznál,mert Te ennél többet érdemelsz.

Pusy Vivi

2010. ápr. 9. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!