Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire számíthatok, mikor újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok, mikor újra meglát az exem?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakítottunk 5 év után. Jövő hónapban kb ilyenkor megyek egy helyre, ahol ő is ott lesz (de tőle ez teljesen független), viszont nem tudja, hogy én is. Távkapcsban voltunk, a szakítás előtt 2 hónapig nem találkoztunk. A szakítás oka az volt, hogy sokat veszekedtünk, ő pedig másnál vígasztalódott.

Viszont a mai napig tudom, hogy azért tartja a távolságot (minden nap beszélünk), mert félti a könnyenjött kis boldogságát, és be van rezelve, hogy esetleg megint belémesik.

2012. ápr. 14. 00:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"Viszont a mai napig tudom, hogy azért tartja a távolságot (minden nap beszélünk), mert félti a könnyenjött kis boldogságát, és be van rezelve, hogy esetleg megint belémesik."

LOL. Mégis mi alapján vagy ebben ilyen k*rva biztos? XD

2012. ápr. 14. 00:56
 2/13 A kérdező kommentje:

Cicca, ott írtam, minden nap beszélünk, 5 év pedig elég volt, hogy minden gondolatát ismerjem. Neked nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatod?

Kérhetném, hogy a kérdés megválaszolására szorítkozzunk?

2012. ápr. 14. 01:00
 3/13 anonim ***** válasza:
De arrogáns vagy. Mi lenne az ideális számodra? Ha úgy tenne mintha nemlátna/odamenne újra beszélgetni? Bármi megtörténhet, ilyenek az érzelmek. Ha pedig biztos vagy benne mi jár a fejében és nagyon ismered, akkor tudhatod mire számíts. Mi nem ismerjük az exéd.
2012. ápr. 14. 01:05
 4/13 anonim ***** válasza:

mik a nemek?

vagy egynemű már megint?

2012. ápr. 14. 01:36
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem arrogáns vagyok, csak nem azért teszek fel egy kérdést, hogy unatkozó *k szerencsétlenkedését hallgassam, már bocsánat. Örüljön, hogy neki nincsenek ilyen problémái, vagy ha ennyire unatkozik, csináljon magának.

Ismerem, de ilyen helyzetben nemhogy vele, még senkivel soha nem voltam .. Fogalmam sincs mire számítsak.

Én 20L, ő 19F

2012. ápr. 14. 02:08
 6/13 anonim ***** válasza:
másnál vígasztalódott? akkor mi a kérdés? Egyébként tartani a távolságot és mindennap beszélni eléggé ellentétezi egymást nm gondolod? egyébként meg honnan kéne tudnia itt bárkinek h mi reagál az exed... megcsalád után beléd esni nm fog ne aggódj..
2012. ápr. 14. 13:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Valószínűleg le fog sz.rni magasról, jó lenne, ha te se kabalyodnál bele és hidegen hagyna az egész, vagyis ne menj oda hozzá és ne is vegyél tudomást róla, mert ez a vonat már elment!
2012. ápr. 14. 13:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Beszélünk, ő próbál közömbös maradni, de ha látja, hogy más sráccal vagyok vagy valami, egyből érzem, hogy féltékeny.
2012. ápr. 14. 14:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Te vagy egy hatalmas szerencsétlen, nekem ne pofázz. Unom már a gyökér öntelt embereket. Hidd el, az én exem is fú de tisztában volt azzal, h igaziból ő életem szerelme, és csak azért nem akarom soha többé látni, mert "elcsábulnék", meg azért, mert tanulok (:DDD), meg abban is biztos volt, hogy 20 orgazmusom volt szex közben, miközben egy sem volt, és kb a hányinger kerülgetett volna, ha még egyszer látnom kell őt. Szóval hagyjuk már a fenébe. Szerinted azért veszekedtetek sokat, meg azért "vigasztalódott" másnál, mert TE vagy neki az igazi szerelme?

Tudom, hogy nehéz elengedni 5 évet, de ha ez még újrakezdődne, úgyis csak a megszokás tartaná egyben. Ő továbblépett, te meg arrogáns izé vagy, és kitalálsz magadban dolgokat, meg a továbblépését "könnyen jött kis boldogságnak" nevezed puszta irigységből. Lépj tovább te is, és szállj le a témáról!

Ha meglátjátok egymást, köszönjetek, aztán húzzatok tovább. Ha ezt csinálod, akkor erre számíts, ilyen rohadt egyszerű.

2012. ápr. 14. 15:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Nedves Kérdező!

A barátod nagy valószínűséggel AIDS-fertőzött, javaslom, hogy messziről kerüld el őt, ha meg tudod oldani inkább el se menj arra a helyre, ahol ő is ott lesz, és ettől függetlenül ez tőle teljesen független. És javaslom, hogy keresd fel nőgyógyászodat is, mert én arra következtetek, hogy terhes vagy. Minden szépet és jót kívánok neked a továbbiakban.

2012. ápr. 14. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!