Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akkor megkéri a kezem?
Figyelt kérdés
Már alig egy hónap és fél évesek leszünk a kedvesemmel.Nagyon titokzatos,mert valami nagy meglepetésre készül,de akárhogy faggatom,nem árul el semmit.Aztán tegnap beszélgettem vele arról,hogy én szeretnék eljegyzést,aztán majd összeköltözést és egy évre rá esküvőt és mondta,hogy ő már tudja is órára pontosan az időpontot,mikor kéri meg a kezem.De nem mond semmit mert meglepi lesz,de már 2 hónapja ezen gondolkodott és 1 hónapja már minden le van zsírozva.Lehet,hogy amikor fél évesek leszünk,akkor kéri meg a kezem?????Mit gondoltok?
Ne faggasd, akkor oda a meglepetés. Tényleg azt akarod, hogy előre elmondja, hogy mit kapsz?
Nem ismerem a barátodat, de fél év után szerintem nem fogja megkérni a kezedet.
2012. okt. 2. 05:14
2/23 anonim válasza:
Ha eg is kéri akkor eggyel több DIVAT ELJEGYZÉS lessz hmmmm :(sajnálatos.
2012. okt. 2. 05:39
3/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy fél év egy kapcsolatban elég lenne a lánykérésre. Ennyi idő alatt nem is lehet igazán megismerni a másikat. Én inkább azt javaslom, hogy először összeköltözés, utána eljegyzés, hiszen lakva ismered meg a másikat. Szerintem felesleges ezen agyalnod, ha most meg is kéri a kezedet, ez számodra nem lenne meglepetés mert "számítasz" rá.
2012. okt. 2. 05:41
4/23 anonim válasza:
Természetesen azt gondoljuk, hogy megkéri a kezed!! Gondolom azért írtad ki ezt a kérdést, mert ezt a választ szeretnéd hallani. ( honnan a fenéből tudhatnánk??? Nem is ismerünk benneteket, de fél év még semmi egy kapcsolatban!)
2012. okt. 2. 06:55
5/23 anonim válasza:
Nem az a fontos, hogy mikor kéri meg a kezed, hanem az, hogy mikor akar esküvőt! Semmi értelme az eljegyzésnek, ha évekig csak menyasszony leszel. Ha vesz is gyűrűt, akkor még nem leszel a menyasszonya. Majd akkor, ha jegygyűrűt is ad mellé.
2012. okt. 2. 06:56
6/23 anonim válasza:
lehet, de az is lehet, hogy addig meggondolja magát
2012. okt. 2. 07:50
7/23 anonim válasza:
Lehet.
Ha szerencséd van a sok faggatás után elmondja mi a meglepi, és ha szerencséd van akkor meg is fogja változtatni a döntését.
Hány éves is vagy? 17-18? Mert az írásodból ez jön le.
Ja és a fél év az még kevés, ha nem kéri meg a kezed akkor úgyis te fogod sz*rul érezni magad! Ennyi!
2012. okt. 2. 08:00
8/23 anonim válasza:
Igaza van a tobbieknek, hogy nem ismerunk titeket, szval nem tudhatjuk. Abban viszont nem ertek egyet, hogy fel ev keves. Nagy atlagban igen az szokott lenni de itt is vannak kivetelek. Az en parom 2 honap eggyutteles (1 het utan osszekoltoztunk) utan kert meg (karikagyuruvel). Mindennek mar 2 eve.
Egyet jegyezz meg meg ha sejted is ne faggasd, ne kerdezoskodj mert, ha tudja, hogy gyanitod oda a meglepetes, a lelkesedes es a belefektetett energia. Legy turelemmel foleg azert mert meglehet, hogy nem is arra keszul. Ritka (de elofordul) az aki ilyen rovid ido utan megteszi ezt a lepest.
2012. okt. 2. 08:27
9/23 anonim válasza:
De itt azon van a lényeg, hogy ők még nem éltek együtt.. Az, hogy találkozgatsz valakivel meg együtt élsz valakivel nem ugyanaz.
2012. okt. 2. 08:38
10/23 A kérdező kommentje:
24 múltam,annak mondom aki azt gondolta 17 vagyok.Anyuék fél év után házasodtak össze ennek már 26 éve és egy mintaházzasság az övék.Tudom,majd jön az,hogy akkor ők a kivétel,stb de hát néha nem a papírforma jön be! És egyébként egy életen át sem fogod teljesen kiismerni a másikat.Köszi a válaszokat,bár nem értem,mért van ennyi keserű ember,aki irigykedik mások boldogságára,de lelke rajta :)!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!