Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátom el szeretne venni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom el szeretne venni. De csak 16,5 lennék. Ha tényleg megkéri a kezem igent mondhatok?

Figyelt kérdés

A brátom azt mondta hogy szeretne elvenni nyáron (akkor lesz 4 éve hogy járunk).Lehet hogy csak azért mondta mert bókolni akart vagy boldogabbá akart tenni de nem hinném mert eléggé komolyank hangzott.De az biztos hogy az idővel egyre jobban szeretjük egymást.Ha mégis meglenne az eljegyzés akkor szrintetek igent mondhatnék?Vagy bolondság lenne?

Rólam annyit hogy jól tanulok szinte mindenből 5ös.Szüleimmel jóban vagyunk.Egymásnak elsők voltunk szexben is(fél éve (most lettem 16).

Rólunk meg: ő most 18.Van jogsija.Szeret :D Én is őt! És nagyon boldogok vagyunk...

2009. ápr. 15. 20:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még korai, de vehettek magatoknak egy gyűrűt olyan lenne mintha eljegyezne de ha mégis szakítotok nem lenne akkora baj. 16 évesen még nem hiszem hogy fel vagy készülve ezekre.
2009. ápr. 15. 20:20
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

Hát szerintem várj ezzel addig, amíg betöltöd a 18. életévedet, ha igazán szeret, akkor meg fogja érteni, különben is addig egy darab papír semmin nem változtat. Egyszerűen mondd meg neki, hogy 2 évet még várni szeretnél ezzel. Sok problémától is megkíméled magad, mert az emberek ezt nem vennék valami jó néven, összesúgnának a hátad mögött.... Várj amíg önállóbb és felelősség teljesebb leszel... Ne menj férjhez 16 évesen. /az a cigányok szokása/

persze ez csak magán vélemény

2009. ápr. 15. 20:22
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
És azzal, hogy te jól tanulsz, és neki van jogsija szerinted hogyan fogtok megélni??? Majd kapjátok a minimálbért, hogy egyik napról a másikra kuporgassatok, lehet, hogy most nagyon romantikusnak tűnik neked ez a krisztusi szegénység, de hidd el távolról sem az!
2009. ápr. 15. 20:27
 4/19 A kérdező kommentje:

Biztos hogy megvárna.Tuti hogy szeret... Meg lehet hogy nem is gondolta komolyan. Csak úgy feltettem a kérdést hogy mi lenne ha tényleg...:)

De azért várok még válaszokat!Köszi

2009. ápr. 15. 20:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
De édes vagy! (ez nem lekicsinylő, v ilyesmi) Szóval csak az előttem szólókhoz csatlakoznék. A házasság (legalábbis az én meglátásom szerint) nem olyan dolog, amit jó elhamarkodni. Lehet, hogy most szeretitek egymást, de mi a biztosíték arra, hogy egy- másfél év múlva is így lesz? A tanulmányi eredményeid alapján feltételezem, hogy szeretnél továbbtanulni, és lehet, hogy elkerülsz az ország másik szegletébe, és emiatt nem fog működni a kapcsolatotok. Szeressétek egymást, és ha még mondjuk 4-5 év múlva is együtt lesztek, akkor gondolkozzatok el komolyabban a kérdésen!
2009. ápr. 15. 20:32
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

Ha ő várna és te is benne lennél akkor várjatok egy kicsit. Éld ki azt hogy ennyi idős vagy, nem kell eljegyzés ahhoz hogy boldogok legyetek akkor jó ha eljegyzés nélkül is jól meglennétek aztán majd ha eljön az az időszak amikor elég érettek vagytok és még mindig nagyon szeretitek egymást akkor jöhet:)

További boldogságot:)

2009. ápr. 15. 20:36
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Háát, mivel azt írod 16 éves vagy,és 4 éve vagytok együtt, gondolom nem/nemsok barátod volt még. És ha rád jön egy év múlva, hogy még élni szeretnél? Ki tudja.

Egyébként ahogy sokan is leírták, szerintem is jó ötlet pár évig még házasság nélkül,végülis ugyanolyan papírral vagy anélkül az a pár év,de ha működik, biztosan mehettek bele a házasságba,semmivel sem maradtok el:) Sok boldogságot:)

2009. ápr. 15. 20:47
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert, de előbb töltsd be a 18-at :-) Ha tényleg ennyire szeret, akkor addig még tud várni :-)
2009. ápr. 15. 20:49
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Tájékozódj kicsit a házasság természetéről. Pl. ezen a fórumon is sok példát olvashatsz arról, milyen gondok szoktak lenni. Amíg nem vagytok elkötelezve, addig jó minden. Ha kötelezővé válik, akkor ... elromlik. Gondold át, hogy tulajdonképpen mi változna meg, mi lenne a jó, vagy az értelme a házasságkötésnek. Mi az amivel több lenne az élet, ha összeházasodnátok.
2009. ápr. 15. 21:04
 10/19 anonim ***** válasza:
35%
ugye nem cigányok vagytok?
2009. ápr. 15. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!