Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátom el szeretne venni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom el szeretne venni. De csak 16,5 lennék. Ha tényleg megkéri a kezem igent mondhatok?

Figyelt kérdés

A brátom azt mondta hogy szeretne elvenni nyáron (akkor lesz 4 éve hogy járunk).Lehet hogy csak azért mondta mert bókolni akart vagy boldogabbá akart tenni de nem hinném mert eléggé komolyank hangzott.De az biztos hogy az idővel egyre jobban szeretjük egymást.Ha mégis meglenne az eljegyzés akkor szrintetek igent mondhatnék?Vagy bolondság lenne?

Rólam annyit hogy jól tanulok szinte mindenből 5ös.Szüleimmel jóban vagyunk.Egymásnak elsők voltunk szexben is(fél éve (most lettem 16).

Rólunk meg: ő most 18.Van jogsija.Szeret :D Én is őt! És nagyon boldogok vagyunk...

2009. ápr. 15. 20:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Igent mondhatsz rá, de szerintem maradjatok jegyben, ne házasodjatok még össze.

Én is ennyi idős vagyok, és három éve vagyok együtt a barátommal..ha megkérné a kezem, én lennék a legboldogabb a világon, de ettől függetlenül nem mennék még hozzá, csak 4-5 év múlva.

2009. ápr. 15. 21:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen mondhatsz igent, csak ha tudod, hogy szeret és vár, akkor miért kapkodod el? Elvileg szülői beleegyezéssel meg is házasodhattok, de 16 évesen nem tudsz a saját lábadra állni. Ha megteheted, hogy nem házasodtok, ha nem kell otthonról a szüleid miatt menekülnöd, szerintem ne tedd. Még úgyis tanulsz. Elég furcsa felfogás az, hogy az eljegyzéstől boldog leszel...anélkül nem lehetsz az? Nekem eljegyzésem sem volt az esküvő előtt...nem ez számít, hanem, hogy mit érzel. Járjatok együtt és ha a szerelmetek kiállja az idő próbáját, akkor házasodjatok össze.
2009. ápr. 15. 22:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az jutott eszembe, hogy milyen édes vagy! De látszik, hogy még nagyon fiatal vagy. Azért kérdezted meg, mert sejted, hogy ez még korai, viszont jólesik, hogy ennyire szeret a párod. Lehet, hogy nem tudod, hogy reagálj ha megkéri a kezedet. Nincs ezzel semmi gond. Járhattok évekig is jegyben, de hidd el, házassághoz még nem csak kicsit korai, de nagyon-nagyon korai még.

De szerintem ezt Te is tudod. :o)

Érdemes kipróbálni először, hogy suli befejezése után főiskola, vagy/és majd mindketten dolgoztok, körülöttetek felnőtt férfiak, nők dolgoznak, vannak, laknak, együtt laktok, együtt gyűjtötök valamire, felelősségeket vállaltok, stb.

Most még azért a tini világban éltek, ami azért más ám, mint a felnőtteké.

2009. ápr. 16. 10:08
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat!Meg a jókívánságokat is :D

Én még a házasságra nem is gondoltam csak az eljegyzésre. Meg szerintem ő sem.

Azt hogy boldogabbá akar tenni azt arra értettem hogy ezt mondja nekem(el akar venni) nem arra hogy azzal tenne boldogabbá ha elvenne. Csak azért a szép szavak...:)

2009. ápr. 16. 14:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nyugodtan igent mondhatsz:)

ez nagyon kedves tőle:)

de házasodni még korai.egyenlőre elég az eljegyzés.ha nagyon akartok esküvőt,akkor várjatok még 2 évet.:)

sok boldogságot;)

2009. ápr. 19. 10:34
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy!
2009. ápr. 19. 11:27
 17/19 anonim válasza:
Beszéljétek meg a közös élet lehetőségét, a terveket, de hidd el, nem maradsz le semmiről ha későbbre hagyjátok az esküvőt. Én is 28 voltam, tavaly amikor volt az esküvő és nem maradtam le semmiről.
2009. máj. 1. 23:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Jah és most vettem észre hogy írt valaki még régebben (nem hasznos választ...-.-). Nem vagyunk cigányok! MAGYAROK vagyunk!
2009. máj. 7. 19:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem hasonlo volt a helyzetem,volt is eljegyzés,végül különváltunk.Mindenki mondta h gyerekszerelem ez,nem hittem el,és tényleg az volt,éltem még egy kicsit utána szabadon,és nem bántam meg,persze utána is csak 2 barátom volt.(persze volt aki ennyi idősen házasodott mint te és ma is boldogak 2 gyerekkel,ilyen is van!)
2009. jún. 12. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!