Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom el szeretne venni. De csak 16,5 lennék. Ha tényleg megkéri a kezem igent mondhatok?
A brátom azt mondta hogy szeretne elvenni nyáron (akkor lesz 4 éve hogy járunk).Lehet hogy csak azért mondta mert bókolni akart vagy boldogabbá akart tenni de nem hinném mert eléggé komolyank hangzott.De az biztos hogy az idővel egyre jobban szeretjük egymást.Ha mégis meglenne az eljegyzés akkor szrintetek igent mondhatnék?Vagy bolondság lenne?
Rólam annyit hogy jól tanulok szinte mindenből 5ös.Szüleimmel jóban vagyunk.Egymásnak elsők voltunk szexben is(fél éve (most lettem 16).
Rólunk meg: ő most 18.Van jogsija.Szeret :D Én is őt! És nagyon boldogok vagyunk...
Igent mondhatsz rá, de szerintem maradjatok jegyben, ne házasodjatok még össze.
Én is ennyi idős vagyok, és három éve vagyok együtt a barátommal..ha megkérné a kezem, én lennék a legboldogabb a világon, de ettől függetlenül nem mennék még hozzá, csak 4-5 év múlva.
Nekem is az jutott eszembe, hogy milyen édes vagy! De látszik, hogy még nagyon fiatal vagy. Azért kérdezted meg, mert sejted, hogy ez még korai, viszont jólesik, hogy ennyire szeret a párod. Lehet, hogy nem tudod, hogy reagálj ha megkéri a kezedet. Nincs ezzel semmi gond. Járhattok évekig is jegyben, de hidd el, házassághoz még nem csak kicsit korai, de nagyon-nagyon korai még.
De szerintem ezt Te is tudod. :o)
Érdemes kipróbálni először, hogy suli befejezése után főiskola, vagy/és majd mindketten dolgoztok, körülöttetek felnőtt férfiak, nők dolgoznak, vannak, laknak, együtt laktok, együtt gyűjtötök valamire, felelősségeket vállaltok, stb.
Most még azért a tini világban éltek, ami azért más ám, mint a felnőtteké.
Köszi mindenkinek a válaszokat!Meg a jókívánságokat is :D
Én még a házasságra nem is gondoltam csak az eljegyzésre. Meg szerintem ő sem.
Azt hogy boldogabbá akar tenni azt arra értettem hogy ezt mondja nekem(el akar venni) nem arra hogy azzal tenne boldogabbá ha elvenne. Csak azért a szép szavak...:)
szerintem nyugodtan igent mondhatsz:)
ez nagyon kedves tőle:)
de házasodni még korai.egyenlőre elég az eljegyzés.ha nagyon akartok esküvőt,akkor várjatok még 2 évet.:)
sok boldogságot;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!