Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akkor megkéri a kezem?
Figyelt kérdés
Már alig egy hónap és fél évesek leszünk a kedvesemmel.Nagyon titokzatos,mert valami nagy meglepetésre készül,de akárhogy faggatom,nem árul el semmit.Aztán tegnap beszélgettem vele arról,hogy én szeretnék eljegyzést,aztán majd összeköltözést és egy évre rá esküvőt és mondta,hogy ő már tudja is órára pontosan az időpontot,mikor kéri meg a kezem.De nem mond semmit mert meglepi lesz,de már 2 hónapja ezen gondolkodott és 1 hónapja már minden le van zsírozva.Lehet,hogy amikor fél évesek leszünk,akkor kéri meg a kezem?????Mit gondoltok?2012. okt. 2. 04:43
21/23 anonim válasza:
"Azt nem értem, hogy ha mindketten akarjátok az eljegyzést, akkor miért nem lehet közösen megegyezni, hogy el vagytok jegyezve? Miért kell a pasasra várni, aki már mindent tud előre, te meg szerelmesen várod, mikor nyögi ki a kérdést?"
Bennem is ez motoszkál mindig, amikor ilyen kérdést olvasok. Ez az "egy hónap múlva meg fogom kérni a kezed" kicsit olyan, mint az "egy hónap múlva szerelmet fogok vallani neked", "holnap el fogom mondani neked, hogy befizettem egy párizsi útra" vagy női részről ilyen lenne a "drágám, jövő héten meg fogom mondani neked, hogy terhes vagyok" :D
22/23 anonim válasza:
Utolsó, nagy butaságot mondtál. :)) Ez pont az, ami sosem fog változni, a pasinak kell megkérni a nő kezét, azaz ELjegyzi, érted? Nem, valószínűleg nem érted.
23/23 anonim válasza:
De ha már közli, hogy meg fogja kérni a kezét, azzal már kifejezte a szándékát, hogy valamikor el akarja venni, nem? Akkor miért kell utána még nagy feneket keríteni a dolognak és ünnepélyesen is közölni ugyanezt? Nem, valószínűleg tényleg nem értem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!