Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Azt hittem megkéri a kezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem megkéri a kezem, de nem tette, ez most mit jelent?

Figyelt kérdés

Több éve élünk együtt, soha nem akartam esküvőt, (nem zárkóztam el, de megmondtam, hogy nekem ez nem olyan fontos).

Most volt a diplomaosztóm, és tudtam, hogy hetek óta szervezkedik, régebben egyszer mondta, hogy ő a diplomaosztó napján fog megkérni.

Már eltelt pár nap, de nem került fel a téma.

Nem az zavar, hogy nem vesz feleségül, hanem hogyha akarta, akkor mi változott meg két hét alatt?

Nem veszekedtünk, nem beszéltünk a dologról.

Tőle nem akarom megkérdezni, mert az nagyon kellemetlen lenne:(

Volt már valakivel hasonló?

2012. júl. 5. 18:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer tettél olyan kijelentést, hogy neked ez nem olyan fontos, akkor most mire vársz? Nyilván úgy gondolja, hogy ha neked ez nem olyan fontos, akkor neki sem. Egyébként is mindent megkap, amit egy házasságban kaphatna. Akkor pedig minek siessen. Mellesleg én soha nem tettem volna ilyen kijelentést. Csak akkor, ha nem tervezek hosszú távon a fiúval.
2012. júl. 5. 18:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, hogy félreértettél valamit, és nem is arr készült, hanem valami más dologgal volt elfoglalva? Attól, hogy egyszer ezt mondta, az nem biztos, hogy be is váltja. ha pedig biztosan tudod, hogy arra készült , akkor szerintem még várnod kell egy kicsit, talán valami nem jött össze, amit még akar. legrosszabb esetben pedig meggondolta magát...hát annak inkább ne gondoljunk bele az okába:)
2012. júl. 5. 18:18
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy simán elfelejtette, hogy valaha ilyet mondott. A pasik ilyenek, mondanak valamit, amit nem gondolnak komolyan, a következő percben pedig el is felejtik. S mivel neked nem is fontos az esküvő (bár ezek szerint mégis) úgy van vele, hogy legalább megúszta.
2012. júl. 5. 18:20
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

én úgy gondolom hogy jó nagy hülyeség lett volna valakinek a diplomaosztójának a napján feleségül kérni.Szerintem a szülinap meg az ilyen amúgy is fontosabb napok nem azért vannak. Egy hétköznapi napot tegyetek ünneppé. Nekem holnap lesz a diplomaosztóm az esküvőm meg augusztusban de én holnap a diplomámat akarom ünnepelni, hogy sikerült, megtudtam csinálni , befejeztem. És nehéz volt várnunk az esküvővel ( 7 év után) de először leakartam zárni az egyetemet ( igaz már dolgozom és van más képzettségem is és ez levelező volt) de nem akartam a kettőt keverni. Holnap a diplomámat akarom ünnepelni augusztusban az esküvőmet. Érted mire gondolok? Lehet neki is valaki ezt tanácsolta. Vár egy kicsit vele, hogy ezt a dolgot kiélvezd és majd utána. De egyébként az ilyen régi ígéreteket nem kell komolyan venni.

Amúgy meg semmi gáz nincs a dologban ha két ember aki szereti egymás és x éve együtt van elbeszélget olyan fontos dolgokról mint esküvő, hogy kinek mi a szándéka.

2012. júl. 5. 18:28
 5/17 A kérdező kommentje:

Eléggé úgy tűnt... nézegette a gyűrűmet, amikor kiléptem a fürdőből és egyszer mikor hazaértem a gépén egy eljegyzési gyűrűs oldal volt megnyitva. Plusz néhány furcsa telefon.

Nem az zavar, hogy nem kér meg, hanem, hogy kérés nélkül elkezdi intézni aztán megtorpan.

Lehet, hogy nem biztos magában?

Ez olyan mintha valaki azt mondaná, hogy téged szeretlek a legjobban, aztán 5 perc múlva, hozzátenné, hogy áááá, mégsem.

Inkább ne mondott volna semmit:(((

2012. júl. 5. 18:28
 6/17 anonim ***** válasza:
24%

„Lehet, hogy simán elfelejtette, hogy valaha ilyet mondott. A pasik ilyenek…”

Lehet, hogy simán csak csúsztatsz, ahogy szoktad mindig. A nők már csak ilyenek!

2012. júl. 5. 18:33
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

Nyugi, csigavér!:))

Amiket leírtál, az alapján biztos megfogja kérni a kezed.Miért nézegetett volna olyan oldalakat?:)

Lehet tényleg nem volt már eszében az, amit mondott, hogy a diplomaosztón fogja. A pasik többsége tényleg ilyen :)

2012. júl. 5. 18:34
 8/17 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
"kérés nélkül elkezdi intézni" - a lánykérést már csak kérés nélkül szokták a pasik elkezdeni, jobb esetben:)
2012. júl. 5. 18:47
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Lehet, hogy egy más alkalomra tervezi feltenni a nagy kérdést, amikor nem is számítasz rá, hogy meglepetés legyen. Főleg, ha már szervezkedik.
2012. júl. 5. 18:49
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
ez van, ha valaki nem ismeri a párját,nem érdekli annak gondolatai, csak saját maga.
2012. júl. 5. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!