Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem megkéri a kezem, de nem tette, ez most mit jelent?
Több éve élünk együtt, soha nem akartam esküvőt, (nem zárkóztam el, de megmondtam, hogy nekem ez nem olyan fontos).
Most volt a diplomaosztóm, és tudtam, hogy hetek óta szervezkedik, régebben egyszer mondta, hogy ő a diplomaosztó napján fog megkérni.
Már eltelt pár nap, de nem került fel a téma.
Nem az zavar, hogy nem vesz feleségül, hanem hogyha akarta, akkor mi változott meg két hét alatt?
Nem veszekedtünk, nem beszéltünk a dologról.
Tőle nem akarom megkérdezni, mert az nagyon kellemetlen lenne:(
Volt már valakivel hasonló?
Köszönöm a válaszokat!
Biztos én diliztem be:( Az államvizsga kiszívta az agyam:)
Csak ez most olyan furcsa, én soha nem mondtam, hogy esküvőt akarok, ezen inkább ő gondolkodott és most úgy érzem mintha nemet mondott volna.
Biztos csak képzelődök. Megpróbálom elfelejteni az egészet. Mindenesetre remélem nem eszmélt rá, hogy változtatni akar, csak nem az esküvő, hanem a szakítás felé, vagy ilyesmi...
Látjátok, mondtam, hogy bediliztem... eddig eszembe sem jutott, hogy szakítani akarna velem.
Magabiztos vagyok... vagy mégsem:)
Igen, az szép beszélgetés lenne.
-Drágám, tudom hogy gyűrűket nézegettél...
-Miért, te kutattál utánam?
-Nem, én csak véletlen, de nem ez a lényeg. Szóval miért nem kéred meg a kezem?
-De te nem is akartál esküvőt...
-Igen, most sem olyan fontos, de tudnom kell, hogy te miért nem akarsz.
a, később akartalak megkérni, de most elba....tad és megbántottál azzal, hogy rájöttél.
b, mert berezeltem, nem biztos, hogy te vagy az igaz és ha már úgyis felhoztad, akkor...
c, a másik barátnőmnek néztem, most akartam szólni, hogy ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐt veszem el, mert ő akar esküvőt...
NEM ezt nem lehet megkérdezni...
DE IGEN meglehet kérdezni, egy komoly, felnőttek közti kapcsolatban...a Tiétek nem hasonlít a leírtak alapján erre, így nem is baj, ha egy darabig nem kér meg.
Én nem tudom elképzelni, hogy két olyan ember házasságra lépjen, akik a SAJÁT kapcsolatukat érintő nagyon fontos kérdéseket nem tudja megbeszélni.Hát ha nem Vele beszéled meg, akkor kivel?? A szomszéddal? Ja nem, hanem a gyakori kérdéseken ismeretlenekkel.
Ne érts félre, szívesen segítenék, de szeretném felnyitni a szemed, hogy ha tényleg komoly kapcsolatot szeretnél ezzel az emberrel (vagy bárkivel) akkor minden ilyesmi kérdést együtt kell megbeszélni és nem félni a másiktól.
Közben meg szurkolok, hogy úgy alakuljon, ahogy szeretnéd, de azért gondold át, amit írtam!
Üdv, 23N
Én még várnék a beszélgetéssel egy darabig. Gyűrűket nézegetett, meg vizslatta a sajátodat is, tehát tervez. Azért mert nem a diplomaosztódon kérte meg a kezedet még nem jelenti, hogy meggondolta magát. Egyrészt lehet, hogy elfelejtette, hogy ezt ígérte.. Mert más az, hogy megkérem a kezed a diplomaosztódon, vagy megkérem a kezed, ha lediplomáztál. Másrészt lehet, hogy tudja mit mondott, de azt akarja, hogy meglepi legyen és bizony így nem lett volna az. Egyébként szerintem az első verzió.
Szóval várj még a beszélgetéssel 1-2 hónapot, aztán ha semmi, akkor rákérdezhetsz arra, hogy mik a tervei. Addig meg légy türelmes és ne kombinálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!