Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akkor megkéri a kezem?
Figyelt kérdés
Már alig egy hónap és fél évesek leszünk a kedvesemmel.Nagyon titokzatos,mert valami nagy meglepetésre készül,de akárhogy faggatom,nem árul el semmit.Aztán tegnap beszélgettem vele arról,hogy én szeretnék eljegyzést,aztán majd összeköltözést és egy évre rá esküvőt és mondta,hogy ő már tudja is órára pontosan az időpontot,mikor kéri meg a kezem.De nem mond semmit mert meglepi lesz,de már 2 hónapja ezen gondolkodott és 1 hónapja már minden le van zsírozva.Lehet,hogy amikor fél évesek leszünk,akkor kéri meg a kezem?????Mit gondoltok?
Szerintem nem olyan nagy dolog az eljegyzés mint aminek te ezt most itt beállítod, és megsúgom, hogy csak véleményt mondtunk, attól függetlenül, hogy neked nem tetszett ("megkeseredett emberek").
Én nem irigykedek, sőt hidegen hagy, mert már túl vagyok ezeken, de azt biztosra állíthatom, hogy félév kevés lett volna ehhez. Nálunk 3 év után történt meg, amikor már együtt éltünk és volt fogalmunk arról, hogy a későbbiekben is tudunk együtt boldogulni minden téren... (Azóta eltelt 19 év). De azért sok boldogságot, nincs kizárva, hogy így is működni fog, csak ne pörögj ezen ennyire és ne erőltesd, mert annak semmi értelme.
2012. okt. 2. 09:48
12/23 anonim válasza:
Fél év után eljegyzés? :D Ez annyira röhejes...
2012. okt. 2. 10:40
13/23 anonim válasza:
Csak aztán pofára ne ess, ha egy év múlva vége a kapcsolatnak. Szerintem pont a te eljegyzésedre nem irigykedik senki, mert 5 hónap semmire nem elég. Ettől függetlenül kívánom, hogy legyen szerencséd és jól alakuljanak a dolgok, de erőltetni nehogy erőltesd már fél év után!
2012. okt. 2. 11:39
14/23 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy ha mindketten akarjátok az eljegyzést, akkor miért nem lehet közösen megegyezni, hogy el vagytok jegyezve? Miért kell a pasasra várni, aki már mindent tud előre, te meg szerelmesen várod, mikor nyögi ki a kérdést?
2012. okt. 2. 12:01
15/23 anonim válasza:
Ugye ez a bugyuta kérdés csak kifigurázása az ilyen hülye eljegyzési kérdéseknek? Mert annak nagyon jó, remélem tényleg csak az, és nem komolyan gondoltad...
2012. okt. 2. 12:27
16/23 anonim válasza:
Én is nagyon korainak tartom az eljegyzést. Az "enyhít" a dolgon, hogy az még nem jelent sokat, nem biztos egyenes út a házassághoz.
És nem vagyok sem megkeseredett, sem irigy, mindössze csak tapasztaltam már, hogy egy kapcsolatban fél év elteltével még korántsem a valós arcát mutatja egyik fél sem, akarva akaratlanul. Akkor még mindketten rózsaszín felhőben úsznak. Sokkal később jön el az az idő, amikor már a felhő felszáll, és a valódi énjét látod a másiknak, és a valódi énedet mutatod.
De őszintén kívánom, hogy jegyezzen el, és legyen sikeres, boldog házasságotok.
De addig azért ne ezen kattogj egyfolytában, mert mindkettőtök számára elrontod a meglepetést. Akár eljegyzés lesz, akár nem.
2012. okt. 2. 13:23
17/23 A kérdező kommentje:
Mindegy,nem roppanok össze,ha nem jegyez el sem.Eddig is megvoltam eljegyzés nélkül is.Csak szerintem minden nő vágyik erre,köztük én is.Jegyben meg lehet akár évekig is járni,van ilyen ismim is és mikor összeházasodtak is boldogok voltak,negatív irányba semmi nem változott. Amúgy ma mondta,hogy talált albérletet,és már a tulajjal is beszélt:).Tudjátok sokszor hittem,hogy majd az épp aktuális lesz az igazi,de nem így lett,mert az illető mindig tett valamit,ami miatt el kellett válnunk.De ő más,a tenyerén hordoz és érzem,hogy nagyon szeret,jobban,mint bárki.És 24 évesen nem egy kis csitri vagyok és lévén,hogy a gondolkodásom is érettebb a koromnál,így rajtam nem fog semmi múlni.Eljegyzés ide vagy oda,nekem ő az,akivel el tudom képzelni az életem és ha ő ezt nem fogja másképp gondolni,akkor így is lesz :)! Mondhat bárki bármit!
2012. okt. 2. 14:11
18/23 anonim válasza:
Ez a lényeg, semmi más!! :)))
2012. okt. 2. 14:22
19/23 anonim válasza:
Jaj nem mindegy?? mit bizonyít az a nyamvadt gyűrű? hogy jó apa lesz? jó férj? örökre együtt maradtok? nem fog megcsalni? az égvilágon semmit sem biztosít... majd ha úgy érzi hogy akarja, majd megkéri a kezed.
2012. okt. 2. 18:18
20/23 anonim válasza:
Az én férjem két hónap után jegyzett el, fél év múlva már házasok voltunk, azóta is együtt vagyunk...az idő semmire nem garancia, nincs szabály hány év telhet el, röhej nélkül, ahogy egyesek fogalmaznak, csak a megfelelő embert kell megtalálni. És akik 7 évig együttélnek, utána házasodnak, majd fél év múlva elválnak az nem röhejes?...ismerek ilyet, nem is egyet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!