Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kombinálok? A párom 2 hónapja azt mondta, még ebben az évben elvesz. Tegnap meg már csak azt, hogy eljegyez.
Azt mondja, gyereket akarna tőled - szóval valószínűleg kötődik hozzád. Lehet, egyszerűen attól tart, hogy az esküvőn ő csak egy biodíszlet lenne, mert sok esetben a házasság valóban nem arról szól, hogy két ember egybekel, hanem hogy a csaj végre felveheti a menyasszonyi ruháját, és örül, hogy aznap minden róla szól.
Mindenesetre erőltetni nem érdemes. Ha csak nyomásra megy bele a házasságba, az már rég rossz.
Ne vállalj be úgy gyereket szerintem,hogy még csak házasok sem vagytok. Ha tényleg szeretne, fontos lennél neki, veled akarna megöregedni, akkor nem jelentene akkora gondot neki, hogy elvegyen.
Én biztosan nem szülnék gyereket olyan kapcsolatba, ami bizonytalan, nem biztos,hogy velem tervez hosszú távon.
30 évesen 3 év kapcsolat után teljesen jogos a kérésed. Az a baj,hogy ez olyan dolog, aminek magától kéne jönnie, ha erőltetve van már rég rossz.
Nem tudom mit kéne tenned.. Megszoksz vagy megszöksz..
Én nem biztos,hogy hagynám,hogy további éveket raboljon.
Aki tényleg el akar venni, az megkér, nem ígérget éveken kersztül,hogy majd ekkor meg akkor.
Felnőttek vagytok, 3 éve együtt. Nem tudom mire kéne várni, ennyi idő alatt el lehet dönteni,hogy mit akarsz a másiktól..
A gyerek téma meg nevetséges, hogy abba meg benne lenne.
Látom, beindult a mami-szekció :D
"Én biztosan nem szülnék gyereket olyan kapcsolatba, ami bizonytalan, nem biztos,hogy velem tervez hosszú távon. " - Ismerősömék két éve házasodtak össze, már gyerek is van. A nőnek meg új barátja, és a férjével éppen válnak.
Ezek - és a válaszok - után csak azt tudom tanácsolni a kérdezőnek, hogy gyorsan hagyja el ezt a borzasztó embert, aki nem tartja fontosnak az álomesküvőt, keressen valaki mást, aki kapuzárási pánik állapotában van, és emiatt hajlandó őt gyorsan elvenni. Még gyorsabban szüljön gyereket, majd jöhet a szokásos válás.
8, összefoglalva: lehet jó és rossz egy kapcsolat esküvővel meg anélkül is.
Akkor viszont minek erőltetni az esküvőt, és miért köpköd mérget a mami-szekció, amiért az az emberi szörnyeteg pasas nem biztos, hogy nősülni akar?
9# nem azzal van a baj,ha a pasi nem akar házasodni.
mindenkinek szíve joga, erőltetni nem szabad, úgyhogy saját döntés kell,hogy legyen.
a gond ott van, amikor egy pasi hitegeti a barátnőjét éveken keresztül,hogy eljegyzi, közben meg esze ágában sincs..
mondja meg őszintén,hogy nem akar házasodni, ne hitegessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!