Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jogosan kombinálok? A párom 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kombinálok? A párom 2 hónapja azt mondta, még ebben az évben elvesz. Tegnap meg már csak azt, hogy eljegyez.

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt másfél éve pedig együtt is élünk. 30 ill. 34 évesek vagyunk. Nem a kedvenc témája az esküvő, de soha nem mondta hogy nem. Bevallom, időről időre elkap a szomorúság, mert 1 éve várok arra hogy megkérjen. Tavaly ősszel mikor nyíltan megkérdeztem, hogy megkéri-e valaha a kezem, azt mondta ez már lóg a levegőben egy ideje. Akkor mégis miért nem tette még meg? Úgy gondolom teljesen érthető hogy 30 évesen 3 éves kapcsolattal már erre vágyom. Utána gyerek. Gyerekbe már most benne lenne, de én nem akarok házasságon kívül. Másik mondata: ha most teherbe esnél, az lenne az első hogy elveszlek. De miért csak akkor? Mire vár? A sohára? Kérlek, adjatok tippeket, szerintetek miért mondja ezeket?
2017. júl. 9. 08:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem csak "altat". Tudja jól, hogy te esküvőt akarsz, de nem akar balhét, ezért inkább feldob néha ilyen dolgokat. Igazából minek is venne el? Már együtt éltek másfél éve, mintha akár házasok is lennétek, csak nincs "papír", így könnyebb lelépnie, ha úgy érzi.
2017. júl. 9. 08:43
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Azt mondja, gyereket akarna tőled - szóval valószínűleg kötődik hozzád. Lehet, egyszerűen attól tart, hogy az esküvőn ő csak egy biodíszlet lenne, mert sok esetben a házasság valóban nem arról szól, hogy két ember egybekel, hanem hogy a csaj végre felveheti a menyasszonyi ruháját, és örül, hogy aznap minden róla szól.

Mindenesetre erőltetni nem érdemes. Ha csak nyomásra megy bele a házasságba, az már rég rossz.

2017. júl. 9. 09:04
 3/11 anonim ***** válasza:
27%
Valószínűleg ő is úgy gondolja mint a legtöbb férfi hogy az esküvő csak egy nyűg, mert nem ezen múlik a kapcsolat. Viszont gyereket akar, az pedig nem függ össze a házassággal.
2017. júl. 9. 09:16
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Ne vállalj be úgy gyereket szerintem,hogy még csak házasok sem vagytok. Ha tényleg szeretne, fontos lennél neki, veled akarna megöregedni, akkor nem jelentene akkora gondot neki, hogy elvegyen.

Én biztosan nem szülnék gyereket olyan kapcsolatba, ami bizonytalan, nem biztos,hogy velem tervez hosszú távon.

30 évesen 3 év kapcsolat után teljesen jogos a kérésed. Az a baj,hogy ez olyan dolog, aminek magától kéne jönnie, ha erőltetve van már rég rossz.

Nem tudom mit kéne tenned.. Megszoksz vagy megszöksz..

Én nem biztos,hogy hagynám,hogy további éveket raboljon.

Aki tényleg el akar venni, az megkér, nem ígérget éveken kersztül,hogy majd ekkor meg akkor.

Felnőttek vagytok, 3 éve együtt. Nem tudom mire kéne várni, ennyi idő alatt el lehet dönteni,hogy mit akarsz a másiktól..

A gyerek téma meg nevetséges, hogy abba meg benne lenne.

2017. júl. 9. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem egyenes ember ez biztos, viszont sunyi. Egy ilyen emberrel én nem vállalnék gyereket.
2017. júl. 9. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Persze hogy nem mond egyértelmű nemet. Azért hogy ne veszítse el a kényelmes kapcsolatàt ami kötöttség nélküli. Ha elvenne feleségül, sokkal maceràsabb lenne kilépni a kapcsolatból ha esetleg le akarna cserélni. Egyszerűen nem őszinte, terel, húzza az időt, nagyon sunyi. Ha el akarna venni, màr megtette volna, vagy negkért volna magàtól.
2017. júl. 9. 22:53
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

Látom, beindult a mami-szekció :D

"Én biztosan nem szülnék gyereket olyan kapcsolatba, ami bizonytalan, nem biztos,hogy velem tervez hosszú távon. " - Ismerősömék két éve házasodtak össze, már gyerek is van. A nőnek meg új barátja, és a férjével éppen válnak.

Ezek - és a válaszok - után csak azt tudom tanácsolni a kérdezőnek, hogy gyorsan hagyja el ezt a borzasztó embert, aki nem tartja fontosnak az álomesküvőt, keressen valaki mást, aki kapuzárási pánik állapotában van, és emiatt hajlandó őt gyorsan elvenni. Még gyorsabban szüljön gyereket, majd jöhet a szokásos válás.

2017. júl. 10. 08:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7. Azt képzeled, hogy akik nem hàzasodnak össze, csak úgy élnek vadasan baràt baràtnőként, azok sosem szakíthatnak? Ugyan màr... Akiket írtàl, csak egy példa. Ha ilyen hamar vége lett a hàzassàguknak, akkor màr a kapcsolatuk is egy kalap szar volt és ennyi. Ettől még sok màs embernek lehet boldog a hàzassàga. Ismerek többet is. Minden rajtuk múlik. Semmit nem jelent ez a dolog màsok kapcsolatàra nézve.
2017. júl. 10. 11:26
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

8, összefoglalva: lehet jó és rossz egy kapcsolat esküvővel meg anélkül is.

Akkor viszont minek erőltetni az esküvőt, és miért köpköd mérget a mami-szekció, amiért az az emberi szörnyeteg pasas nem biztos, hogy nősülni akar?

2017. júl. 10. 18:48
 10/11 anonim ***** válasza:

9# nem azzal van a baj,ha a pasi nem akar házasodni.

mindenkinek szíve joga, erőltetni nem szabad, úgyhogy saját döntés kell,hogy legyen.

a gond ott van, amikor egy pasi hitegeti a barátnőjét éveken keresztül,hogy eljegyzi, közben meg esze ágában sincs..

mondja meg őszintén,hogy nem akar házasodni, ne hitegessen.

2017. júl. 10. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!