Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek létezik, hogy egy műkörmös valóban elvesz 2 órát is akár?
Kissé megrendült a bizalmam a barátnőmben, több apróbb dolog is gondolkodtat, de szerinte én csak képzelődöm, lehet, hogy tényleg csak képzelődöm, de most azon is elgondolkodtam, hogy 2 hetente jár nagyjából műkörmöshöz...az valóban lehet 2 óra?
előre is köszönöm a választ.
Hm... évente maximum 1x vagy 2x megyek el, ha van valamilyen extra alkalom.
El nem tudom képzelni, hogy minek kellene 2 hetente eljárni.
Ettől függetlenül, lehet, hogy ott van.
igen neki egy icipicit lenő és már mennie kell, meg félig meddig kétkezi munkát is végez ahol néha be is töredezik. Szóval azt elhiszem, hogy 2 hetente eljár.
Csak az idő a kérdés.
Ha gyorsabban nőnek illetve, ahogy mondtad, kétkezi munkát végez, esélyes hogy 2hetente ott van. Az már gáz amikor vki 4hetente megy és ormótlanul le vannak nőve a körmei. Annyira igénytelen.
Tarthat símán 2 órát.
Nyugi.
Az, azért nagyon értékelendő, hogy inkább utánakérdeztél, mint, hogy rögtön letámadd!
Eltarthat két órát is igen, várakozási időn kívül is.
Először én is meglepődtem ezen, főleg, hogy életemben először az esküvőmre csináltattam géllakkot és akkor utoljára.
Igen mert hétfőtől péntekig reggel 7-este 7-ig dolgozok időm sincs arra, hogy esetleg elkísérném.
Igen amúgy olyan munkát végez amitől láthatóan 2 hét alatt kopik.
Szóval köszi nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!