Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy egy pasi nem akar tőlem semmit, de olyan szinten bízik bennem, hogy a mély érzelmeit is le meri írni valamiről?
Semmi egyértelmű jelzés nem volt a részéről, már 3 éve barátok vagyunk, de olyan szinten megbízik bennem, hogy én is meglepődtem az egyik mai levelén...Durva :O
Szerintetek?
Persze.
Az ilyen lelkizősebb témákat mindig egy lány barátommal vitatom meg, és soha semmi nem merült fel közöttünk, ami barátságnál több.
Érdekes. Igazából én is vágynék egy nő barátra akivel brutál őszinte lehetek, de szerintem ez soha nem biztonságos, mert aki nagyon mélyen engedi, hogy megismerjem ott azért veszély van hogy érzelem is lesz. Olyan még nincs hogy ne jusson néha eszembe, hogy milyen lenne ha leszopna.
Te is beengeded magadba így?
Létezik. Barátságnak hívják. Ez komolyan ennyire meglepő? :D
Nekem is van 2 lelkizős lány barátom. Sosem akartam tőlük semmit, pedig jól néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!