Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülget a pasi, ha úgysem akar semmit?
Félénk valószínűleg, és nem tudja/érzi biztosra,hogy lenne-e esélye nálad egyáltalán... :)
Szerintem pont hogy elég sok mindent szeretne tőled,csak a fent említettek miatt látod te így. :)
Egy nagyon hasonló helyzetben vagyok egy lánnyal,és én baromira nem tudom, hogy érdemes-e lépnem... ugyanígy megvolt a flört,szemezés,mosoly,bámulás minden.
De én mondjuk beszélgettem vele kettesben is simán,és nem rohantam el soha.Sőt nagyon jól elbeszélgetünk vele,imádom amikor úgy tudunk beszélgetni vele.
Amiért én nem merek lépni az,hogy tudom neki sokkal jóképűbb srácok tetszenek,és ezt onnan tudom,hogy nekem mondta anno konkrétan hogy xy srác milyen helyes...
Visszatérve a kérdésedre, én nem értem, mi az hogy elfutott? konkrétan elviharzott onnan? az nagyon érdekes lenne.
De ez nem beégés egyáltalán,nem erről van szó.Nem értettél félre semmit szerintem,csak itt kell még megerősítés bőven mindkettőtöknek,hogy ebből lehessen valami. :)
Szerintem ha felpofoztad volna,az is lehet jó löket lett volna arra,hogy megbeszéljétek a dolgokat. :)
Kevésbé hiszem hogy félős. Főleg ha felnőtt ember és "menekül" mikor közeledsz. Inkább fantáziálás, önigazolás, önbizalom-simogatás hogy kellenél neki.
Lehet kapcsolatban van, lehet nincs és nem is akar vagy töketlen, de ezzel nyugtatja a kicsi lelkét.
Ha mégis félős lenne - tudnál olyannal együtt lenni aki az ismerkedési fázisban is kegyetlenül fél tőled? Akkor mi lesz, majd fél megbeszélni a normáls kapcsolati dolgokat is, vagy mi?
Felejtsd el, akinek tényleg kellesz, ha nem is egy extrovertált macsó, jelezni fogja, tapasztalat.
"Szóval én próbáltam közeledni de beégtem, amit akkor éreztem senkinek sem kívánom. Pofára esés a köbön."
Üdv a férfi klubban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!