Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kerülget a pasi, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerülget a pasi, ha úgysem akar semmit?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta tart, flört, szemezés,mosoly,bámulás,stb....de amikor egyértelmű lenne, hogy léphetne elrohan,vagy közömbösen bánik velem. Mi lehet ennek az oka,illetve aki volt már hasonló szituációban ossza már meg velem a tapasztalatait.

2017. jan. 13. 12:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Háááát igen együttérzek a férfiakkal:) De azért annyiból igazságtalan ám,hogy velem történt ilyen, mert én elég egyértelműen szoktam reagálni és nem szoktam valakit hónapokig hülyíteni. Na mindegy tapasztalatszerzésnek jó volt, ha egyszer is elvörösödik egy pasi a közelemben akkor uzsgyi:)
2017. jan. 13. 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Önigazolás, valószínű millió más lány van körülötte, de ő még mindig vadászik, ha egy pasi jól ismeri a flört és a szemezés technikákat valószínű már van annyi tapasztalata, hogy nem fél csak arra kíváncsi hol nálad a határ, gondolom bárkit megkaphat ezért a nehezen kapható nők kihívást jelentenek. Komolyra ne számíts, csak akkor folytasd, ha te is benne vagy egy kis játékba és tudod annyira kontrollálni magad, hogy egy bizonyos határt nem lépsz túl sem fizikálisan sem érzelmileg.
2017. jan. 13. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!