Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ma oszintén elmondtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma oszintén elmondtam a páromnak, hogy azt hittem ez éven eljegyez. Szerintetek hiba volt?

Figyelt kérdés
6 és fél éve vagyunk egyutt, egyutt is élunk, igaz hogy csak augusztusban koltoztunk ossze, de minden jó és boldogok vagyunk. Oszintén nem tudom mire kellene várnunk. En egyetemista vagyok még nincs jovedelmem, de a szuleim fizetik az én kiadásaimat, eskuvot csak az egyetem befejezése után tervezunk (2év), de az nem zárja ki a jegyességet.
2013. dec. 28. 20:05
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
91%
Mire kéne várnotok? Lehet pont arra, hogy ne a szüleid fizessék a kiadásaid.
2013. dec. 28. 20:08
 2/36 anonim ***** válasza:
75%
Szerintnem nem volt hiba ha megtudtátok beszélni ,hogy már tovább kellene fejlesztenetek a kapcsolatotokat.. Ezzel felnyitottad a szemét ,hogy már itt az ideje gondolkodni a jövőn.. legalábbis nekem ez a véleményem
2013. dec. 28. 20:09
 3/36 anonim ***** válasza:
31%
Ma a jegyességnek nincs akkor jelentősége, mint a régebbi időkben. 6 éve együtt éltek. Nem mindegy, hogy jegyeseknek, vagy élettársaknak nevezitek magatokat? Mit változtatna a kapcsolatotokon egy eljegyzés?
2013. dec. 28. 20:10
 4/36 anonim ***** válasza:
37%
De attól hogy a szülei fizetik a kiadásait eljegyezhetné 6 év után engem 3 hónap után kért meg a párom
2013. dec. 28. 20:10
 5/36 anonim ***** válasza:
67%
És mit mondott a párod?
2013. dec. 28. 20:11
 6/36 anonim ***** válasza:
88%
Ha az egyetemen még 2 éved van hátra, akkor 19-21 éves lehetsz, magyarán 13-15 éves korotok óta jártok. Most komolyan, ennyi idősen minek eljegyzés, lagzi? Tinikapcsolatnak valóban nagyon hosszú, de olyan fiatalok vagytok még! El sem hiszed, mennyit változol majd még, mire befejzed az egyetemet, munkába állsz... legalább addig várjatok ezzel a badarsággal. Ha akkor is jól megy minden, akkor hajrá, legyen.
2013. dec. 28. 20:11
 7/36 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nincs értelme évekig jegyben járni, teljesen felesleges. Ha fél éven belül nem házasodtok össze akkor minek? Plussz amíg a szüleid fizetik a kiadásaid, addig sincs értelme házasságról/eljegyzésről beszélni.
2013. dec. 28. 20:12
 8/36 A kérdező kommentje:
A párom azt mondta még vár a megfelelo alkalomra. Amúgy attól hogy a szuleim tartanak még el, miért ne lehetne volegényem? A párom egyébként dolgozik.
2013. dec. 28. 20:12
 9/36 anonim ***** válasza:
88%
Minden tökéletes akkor minek az eljegyzés,ha minimum 2 évig még nem is lesz esküvő?
2013. dec. 28. 20:15
 10/36 anonim ***** válasza:
88%
Ne vedd rossz néven, de amíg anyu-apu pénzel és tart el téged, nem tudom mit vársz. Ha meg 6,5 éve vagyto kegyütt, mit számít, hogy előbb kerül a gyűrű az ujjadra vagy utóbb? Hadd döntse már el ő, mikor érzi azt, hogy el akar venni...
2013. dec. 28. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!