Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ma oszintén elmondtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma oszintén elmondtam a páromnak, hogy azt hittem ez éven eljegyez. Szerintetek hiba volt?

Figyelt kérdés
6 és fél éve vagyunk egyutt, egyutt is élunk, igaz hogy csak augusztusban koltoztunk ossze, de minden jó és boldogok vagyunk. Oszintén nem tudom mire kellene várnunk. En egyetemista vagyok még nincs jovedelmem, de a szuleim fizetik az én kiadásaimat, eskuvot csak az egyetem befejezése után tervezunk (2év), de az nem zárja ki a jegyességet.
2013. dec. 28. 20:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó az ilyen vélemények annyira undorító, egy ócska kur.. szintre becsüli le magát a nő.
2013. dec. 28. 21:06
 22/36 anonim ***** válasza:
58%
Az eljegyzés 2 emberen alapszik,hiába vágysz te rá ha esetleg a párod még nem,hiába is vagytok együtt olyan régóta!Mellesleg ha majd dolgozol,és nem szülök fizetik a kiadásaid akkor gondolkozz el!Lehet h ez is befolyásolja a párodat!
2013. dec. 28. 22:09
 23/36 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem baj, hogy elmondtad. Többiek, nem azt szoktátok tanácsolni, hogy legyenek őszinték a felek egymáshoz egy kapcsolatban? Fogalmam sincs, miért kell leosztani a francba a kérdezőt. Az anyagi helyzet meg a jegyesség szerintem meg rohadtul nincs összefüggésben. Vannak, akik 18 évesen eljegyzik egymást és 10 év múlva házasodnak össze. Tény, hogy nem érdemes kierőszakolni a lánykérést (neked sem esne jól), de szerintem fontos, hogy tudjon róla a másik, hogy neked ez a vágyad. A kivitelezését meg az idejét meg bízd rá:) Amúgy a többieknek komolyan mi bajuk van? olvasom a többi kérdésnél is a kommenteket és iszonyú agresszív stílusban válaszolnak a legtöbben :o
2013. dec. 28. 22:17
 24/36 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nem 6 és fél év után kéne azon keseregni, hogy te szeretnéd ha eljegyezne, de ő ezt nem tette meg.... ennyi idő után már rég tudni kéne ki mit vár el a kapcsolattól.

pl járogatást, élettársi valamit, vagy házasságot.

Mert ha neked fontos hogy idővel házasságban élj, a párodnak meg nem, akkor fejen is állhatsz akkor se fog se megkérni, se elvenni.

Szerintem is csak időpocsékolás olyan kapcsolatban lenni évekig, amiben nem egyeznek az igények. Mert láthatóan a párodnak esze ágában nincs megnősülni. És miért pont te legyél az aki feladja a vágyát, hogy feleség legyen?...

Nem szoktatok beszélgetni? Miért nem tisztázzátok, ki milyen kapcsolatban akar élni hosszútávon?

Én nem maradtam volna ennyi ideig, olyan kapcsolatban ahol se eljegyzés nem volt se semmi. Még a szándék sem, hogy idővel elvenne....

A jövedelemnek meg semmi köze ahhoz, hogy megkéri e a kezed vagy sem. A férjem 1 hónap után kért meg annak idején, és mindketten suliba jártunk még. Diákmunkából volt pénzünk. Így aztán csak másfél év kapcsolat után házasodtunk össze. Amikor befejeztük a sulit és dolgozni kezdtünk. 25 és 22 évesek voltunk.

Nem jött semmi hülye kifogással.

Aki el akarja venni a párját, az megkéri a kezét normál időn belül aki meg nem, az nem. És az ilyenre kár is időt pocsékolni.

Beszélgessetek. Bár nem értem ha ennyire nem egyezik a jövőképetek, akkor minek maradtál vele ennyi ideig? Vagy egyáltalán hogy lehet 6,5 évig úgy valakivel együtt lenni, hogy pl szóba sem kerülnek ezek a dolgok, mint eljegyzés, esküvő, gyerek....ki mit akar, mit nem...

27/N

2013. dec. 28. 22:32
 25/36 anonim ***** válasza:
92%

24: az még nem jutott eszedbe véletlen sem, hogy az emerek 90%-a ennyi idősen nem kifogásokat keres, hanem valóban nem akar 19-20 évesen házasodni??

Semmi baj azzal, hogy a kérdező elmondta, de ez egy elég irreális vágy, mint ahogy itt is többen elmagyaráztuk miért.

Az, hogy most, ilyen fiatalon nem akar házasodni, nem jelenti azt, hogy 2-3 éven belül vagy később sem fog. Ennyi idősen sikítva menekültem volna, ha megkérik a kezem, 3 évvel később már egész máshogy nézett ki a dolog. Nem mindenki hazug, álnok attól, hogy nem akar 19 évesen esküvőt...

2013. dec. 28. 22:37
 26/36 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem nem irreális vágy és attól sem lesz az, ha 10 kommentelő itt azt írja... amúgy meg mindenki más. Sok lány 18 évesen már házasodik, 20-23 évesen már szül. Másoknál meg ez máshogy alakul, vagy mert így dönt az illető vagy mert az élet így hozza. Ne általánosítsunk szerintem. Nem mindenki menekül el sikítva, ha 18 évesen megkéri a kezét a szerelme, de van aki igen...
2013. dec. 28. 22:52
 27/36 anonim ***** válasza:
53%
Persze, hogy nem mert éretlen a lány és fel sem fogja csak a rózsaszín ködben azt látja hogy eljegyezték meg kiírhatja facebookra.
2013. dec. 28. 22:54
 28/36 anonim ***** válasza:
46%
néhány hónapja nézegettem a gyakorikerdeseket és a "szerelem és szex" rovatban voltak ilyen válaszolók, hogy össze-vissza általánosítottak és mindennek az volt vége, hogy lepics*zták a kérdezőt. ezért nézegettem inkább a "családi kapcsolatok"-nál a kérdéseket. de úgy látszik, ezt a rovatot is elérte a járvány:( alig olvastam értelmes stílusú választ. de sebaj, gondolom, mindenki itt vezeti le a napi agresszióját. de jobb is ez így, addig jó, amíg nem a családot végzitek ki otthon.
2013. dec. 28. 22:59
 29/36 anonim ***** válasza:
74%
26: 26/23 komment írta azt kb., hogy még semmi értelme. Általában, ha az emberek 90%-a egyetért valamiben, akkor nem a maradék 10% (itt: a kérdező és te) a helikopter, és mindenki más a hülye :)
2013. dec. 28. 23:00
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
pont azt mondom, hogy senkinek sem hülye...hát nem érted?
2013. dec. 28. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!