Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma oszintén elmondtam a páromnak, hogy azt hittem ez éven eljegyez. Szerintetek hiba volt?
Szerintem nem 6 és fél év után kéne azon keseregni, hogy te szeretnéd ha eljegyezne, de ő ezt nem tette meg.... ennyi idő után már rég tudni kéne ki mit vár el a kapcsolattól.
pl járogatást, élettársi valamit, vagy házasságot.
Mert ha neked fontos hogy idővel házasságban élj, a párodnak meg nem, akkor fejen is állhatsz akkor se fog se megkérni, se elvenni.
Szerintem is csak időpocsékolás olyan kapcsolatban lenni évekig, amiben nem egyeznek az igények. Mert láthatóan a párodnak esze ágában nincs megnősülni. És miért pont te legyél az aki feladja a vágyát, hogy feleség legyen?...
Nem szoktatok beszélgetni? Miért nem tisztázzátok, ki milyen kapcsolatban akar élni hosszútávon?
Én nem maradtam volna ennyi ideig, olyan kapcsolatban ahol se eljegyzés nem volt se semmi. Még a szándék sem, hogy idővel elvenne....
A jövedelemnek meg semmi köze ahhoz, hogy megkéri e a kezed vagy sem. A férjem 1 hónap után kért meg annak idején, és mindketten suliba jártunk még. Diákmunkából volt pénzünk. Így aztán csak másfél év kapcsolat után házasodtunk össze. Amikor befejeztük a sulit és dolgozni kezdtünk. 25 és 22 évesek voltunk.
Nem jött semmi hülye kifogással.
Aki el akarja venni a párját, az megkéri a kezét normál időn belül aki meg nem, az nem. És az ilyenre kár is időt pocsékolni.
Beszélgessetek. Bár nem értem ha ennyire nem egyezik a jövőképetek, akkor minek maradtál vele ennyi ideig? Vagy egyáltalán hogy lehet 6,5 évig úgy valakivel együtt lenni, hogy pl szóba sem kerülnek ezek a dolgok, mint eljegyzés, esküvő, gyerek....ki mit akar, mit nem...
27/N
24: az még nem jutott eszedbe véletlen sem, hogy az emerek 90%-a ennyi idősen nem kifogásokat keres, hanem valóban nem akar 19-20 évesen házasodni??
Semmi baj azzal, hogy a kérdező elmondta, de ez egy elég irreális vágy, mint ahogy itt is többen elmagyaráztuk miért.
Az, hogy most, ilyen fiatalon nem akar házasodni, nem jelenti azt, hogy 2-3 éven belül vagy később sem fog. Ennyi idősen sikítva menekültem volna, ha megkérik a kezem, 3 évvel később már egész máshogy nézett ki a dolog. Nem mindenki hazug, álnok attól, hogy nem akar 19 évesen esküvőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!