Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma oszintén elmondtam a páromnak, hogy azt hittem ez éven
eljegyez. Szerintetek hiba volt?
Nem egyrészt ti helyzetekben teljesen felesleges,másrészt milyen már, hogy azért kér meg mert megkéred rá:)
2013. dec. 28. 20:17
Nem ertem miert hianyolod az eljegyzest, ha eskuvo meg ugyse lesz. Nekem ez olyan, mintha "megjelolne" a parod a gyuruvel, hogy stipistopi, foglalt. Maskulonben nem jelent semmit. Ma sajnos mar a hazassagbol is ugy lepnek ki egyesek, mintha mi se tortent volna, hat meg egy eljegyzesbol. Semmi jelentosege ennek, en nem traktalnam ilyennel a paromat.
2013. dec. 28. 20:17
Ja,hogy ezt már mondat neki,akkor igen hiba volt. Azért fog megkérni mert sarokba szorítottad vele, és nem azért mert ö is azt szeretné igazán.
2013. dec. 28. 20:19
14/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért, de nekem fontos lenne a lelkemnek, hogy tudjam millio %-ra tényleg hosszutávra tervez vele,. és nem csak úgy járogatunk vagyunk a nagyvilágban. hiszen jó esetben ilyen csak egyszer torténik az életben, és én úgy érzem a mi kapcsolatunk már megérett rá. tudom sokan nem fogjátok ezt megérteni, de nekem maga a gesztus, a szándék egy kovetkezo lépcsofokot jelent a kapcsolatban, lehet hulén gondolkodom.
Gyűrű miatt senki sem lesz hűségesebb mint előtte, főleg ha nem is őszintén adja.
Szóval tényleg nem oszt.
2013. dec. 28. 20:22
A párom 12 együtt töltött év és egy 9 éves gyerek után ma kérte meg a kezem :-)))... jobb késön mint soha ;-) !
2013. dec. 28. 20:25
Neked. Ő meg másként gondolja. Ő még nem tart ott, várna. Ami a ti korotokban érthető, főleg, hogy olyan messze van még, hogy te is felnőtt életet élj, dolgozz, eltartsd magad. Azzal, hogy így ráerőszakolnád a te akaratodat... Hát nekem teljesen elvenné a kedvem. És mindezt azért, hogy azt mondhasd, neked vőlegényed van, ez elég gyerekes gondolkodásra vall.
2013. dec. 28. 20:27
Én eddig pont hogy úgy talapsztalom, hogy az eljegyzés hatására sokan meghártálnak, és újraértékelik az egész kapcsolatot, legalábbis abban a helyzetben amiben te vagy. Nagyon fiatalon jöhettetek össze, és nagyon régóta együtt vagytok. Az egyik volt barátom is így volt vele, a csaj kierőszakolta az eljegyzést, és ennek hatására átgondolta, hogy 23 évesen tényleg meg akar-e házasodni, tényleg vele akar -e lenni. Pár hónap múlva felbontották az eljegyzést és elhagyta. Egy haverom szintén így járt. Jó néhány ismerősöm is. Veszélyesek ez a hosszúra nyúlt tinikapcsolatok. Főleg, hoyg magától eszébe se jutott ezek szerint eljegyezni téged.
Ti legyetek a kivétel, de lehet, hogy nem véletlenül nem jegyzett még el.
2013. dec. 28. 20:28
Plusz, gondolj bele, minek jegyezzen el? Hol van az még, mire jövedelmed lesz?
2013. dec. 28. 20:29
Nem volt hiba. Jól tetted. Neked az eljegyzés olyan erkölcsi biztosíték lenne. Én amúgy házasságpárti vagyok. És ha srác nem akar semmit tenni ennek érdekében, akkor ne rabolja az idődet. Gondolom nagyon kényelmes neki a kész icsa, meleg málé, aki még anyagi gondot sem okoz.
2013. dec. 28. 21:03
Kapcsolódó kérdések: