Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma oszintén elmondtam a páromnak, hogy azt hittem ez éven eljegyez. Szerintetek hiba volt?
"Amúgy attól hogy a szuleim tartanak még el, miért ne lehetne volegényem?"
Akit a szülei tartanak el, az még gyerek. Talán a párod nem egy gyereket, hanem egy felnőtt nőt akar elvenni, aki képes megállni a lábán, és nem csak a jóban, hanem a rosszban is mellette tud állni.
És az, hogy te már készen állsz a következő lépcsőre, nem jelenti, hogy a párod is. Gondolom, ha ő is most már akarná, megkérte volna a kezed.
De nem tetted rosszul, hogy elmondtad, legalább tisztáztad a kérdést, hogy te már szeretnéd.
A párod helyében én is megvárnám, amíg végzel, és munkábaállsz.
Érthető, hogy vágysz rá, mégiscsak menőbb mondani, hogy Vőlegényem, mint Hapsim...de a jegyesség nem játék. Nem arról szól, hogy örülj, meg villogj. Hanem, hogy elkezditek szervezni az esküvőt. Két év hosszú idő...majd ha végeztél ráértek jegyeskedni, és akkor egyből lehet szervezni is a nagy napot. Mi értelme van jegyben járni, ha az esküvőről még csak álmodozhatsz???
25N
Én ismerek egy párt, akik 10 év után házasodtak össze. :)
Az én szüleim pedig 31 éve vannak együtt, de nincsenek összeházasodva. :D És remekül megvannak!
Egy gyűrű vagy lánykérés még semmire nem garancia. Egy barátnőmet nyáron jegyezte el a barátja, aki amúgy még a guruló krumplit is meghágja...
28N
A párod nem hülye, egy keresetképtelen nőt kikérni a családjától azt jelenti, hogy már nem a szülei fizetik a megélhetését.
Majd ha elvégzed az egyetemet és kezdőként kezdesz dolgozni és reggeltől estig gürizel kíváncsi vagyok mennyire fogod szorgalmazni az együttélést a mondjuk pont munkáját elvesztő pároddal :-)
menő lenne a többi nő előtt ezzel villogni de nagy hülyeség is, ha korán akarsz válni akkor igyekezzél az egyetemi diplomával egyszerre megszerezni a házassági diplomát is, az életben ne is próbálj meg elindulni, bújjál a házasságban mögéje, kontrolláld, féljél hogy ha nem abszolút a kontroll akkor fel kell nőjél, meglátod boldog lesz az életed. ezek jót tesznek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!