Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ma oszintén elmondtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma oszintén elmondtam a páromnak, hogy azt hittem ez éven eljegyez. Szerintetek hiba volt?

Figyelt kérdés
6 és fél éve vagyunk egyutt, egyutt is élunk, igaz hogy csak augusztusban koltoztunk ossze, de minden jó és boldogok vagyunk. Oszintén nem tudom mire kellene várnunk. En egyetemista vagyok még nincs jovedelmem, de a szuleim fizetik az én kiadásaimat, eskuvot csak az egyetem befejezése után tervezunk (2év), de az nem zárja ki a jegyességet.
2013. dec. 28. 20:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
68%

"Amúgy attól hogy a szuleim tartanak még el, miért ne lehetne volegényem?"

Akit a szülei tartanak el, az még gyerek. Talán a párod nem egy gyereket, hanem egy felnőtt nőt akar elvenni, aki képes megállni a lábán, és nem csak a jóban, hanem a rosszban is mellette tud állni.

És az, hogy te már készen állsz a következő lépcsőre, nem jelenti, hogy a párod is. Gondolom, ha ő is most már akarná, megkérte volna a kezed.

De nem tetted rosszul, hogy elmondtad, legalább tisztáztad a kérdést, hogy te már szeretnéd.

A párod helyében én is megvárnám, amíg végzel, és munkábaállsz.

2013. dec. 29. 00:31
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Érthető, hogy vágysz rá, mégiscsak menőbb mondani, hogy Vőlegényem, mint Hapsim...de a jegyesség nem játék. Nem arról szól, hogy örülj, meg villogj. Hanem, hogy elkezditek szervezni az esküvőt. Két év hosszú idő...majd ha végeztél ráértek jegyeskedni, és akkor egyből lehet szervezni is a nagy napot. Mi értelme van jegyben járni, ha az esküvőről még csak álmodozhatsz???

25N

2013. dec. 29. 09:51
 33/36 anonim ***** válasza:
88%
Nem olvastam végig a kommenteket, ha volt már, akkor sorry. Én azt gondolom, hogy amíg a szüleid tartanak el, felesleges az eljegyzés. Ezt nem rossz szándékból írom, de most gondolj bele, a párod kérje meg egy "gyermek" kezét? Nyilván átvitt értelemben mondtam, ne a kor, hanem a szülőktől való függés miatt vagy gyermek. Ez egyáltalán nem baj, tanulj, amíg tudsz, és nagyon jó, hogy a szüleid támogatni tudnak, de valahogy a gyermeklét, a szülőktől való függés és az esküvő nem fér össze, legalábbis az én fejemben sehogy sem áll össze. :) Meg egyébként is, a gyűrű nem fog változtatni semmin, tényleg nem. Ugyanúgy együtt vagy a pároddal gyűrű nélkül, és ugyanúgy szereted, nem? Akkor meg miért kell? Ha tényleg stabil, jó a kapcsolat, akkor gyűrűhúzás nélkül is tisztában vagy a párod terveivel, jövőképével, tehát tudod, hogy szerepelsz-e benne (gondolom igen :P :)). Hidd el, sokkal jobb akkor az eljegyzés, amikor független nőként és férfiként tudtok tekinteni egymásra (illetve te saját magadra). Sok boldogságot, és türelem... :)
2013. dec. 29. 10:04
 34/36 anonim ***** válasza:
59%
Szia! Mi is kb. ennyi ideje vagyunk együtt,de együtt is élünk a kezdetektől. Volt annó lánykérés,amit el is utasítottam,kb. két évesek voltunk.Na azóta leshetem.Én is azt hittem idén már eljön újra a pillanat,mert tudom,hogy tervezi újra.De nem jött,mondjuk meg sem merek szólalni ezt a témát illetően.Esetedben mégis azt gondolom,hogy nem volt hiba (esetemben sem mondanám,hogy az lenne,csak egyszerűen képtelen vagyok rá). Egyrészt azért,mert megkönnyebbültél,hogy kimondhattad,amit érzel,másrészt a Párod is tisztába került a vágyaiddal. Ez így tiszta.
2013. dec. 29. 10:43
 35/36 anonim ***** válasza:
85%

Én ismerek egy párt, akik 10 év után házasodtak össze. :)

Az én szüleim pedig 31 éve vannak együtt, de nincsenek összeházasodva. :D És remekül megvannak!

Egy gyűrű vagy lánykérés még semmire nem garancia. Egy barátnőmet nyáron jegyezte el a barátja, aki amúgy még a guruló krumplit is meghágja...

28N

2013. dec. 29. 15:58
 36/36 anonim válasza:

A párod nem hülye, egy keresetképtelen nőt kikérni a családjától azt jelenti, hogy már nem a szülei fizetik a megélhetését.

Majd ha elvégzed az egyetemet és kezdőként kezdesz dolgozni és reggeltől estig gürizel kíváncsi vagyok mennyire fogod szorgalmazni az együttélést a mondjuk pont munkáját elvesztő pároddal :-)

menő lenne a többi nő előtt ezzel villogni de nagy hülyeség is, ha korán akarsz válni akkor igyekezzél az egyetemi diplomával egyszerre megszerezni a házassági diplomát is, az életben ne is próbálj meg elindulni, bújjál a házasságban mögéje, kontrolláld, féljél hogy ha nem abszolút a kontroll akkor fel kell nőjél, meglátod boldog lesz az életed. ezek jót tesznek :-)

2015. jan. 17. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!