Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Honnan lepjem meg gyűrűvel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lepjem meg gyűrűvel, ha nem tudom a gyűrűméretét?

Figyelt kérdés
Nincs más gyűrűje sem mintának, az pedig kissé átlátszó lenne, ha elkezdeném méricskélni az ujjait...
2010. máj. 27. 11:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nézegesd az ujjait. Persze nem túl feltűnően. Az én gyűrűsujjam pl akkora, hogy a párom kisujjára félig megy fel a gyűrűm (csont miatt)... Mivel nincs másik gyűrűje, így még ellopni sem tudsz egyet, az viszont jó ötlet lenne, ha bevonnád az anyukáját, ő talán kis csellel megtudhatná. Ha kicsit lősz csak mellé akkor nincs túl nagy probléma, egy egyszerű gyűrűből be tudnak venni. Én mondjuk ismerem magamat annyira, hogy poénból egy állítható játék gyűrűn is jót nevetnék, valamilyen poénos helyzetben "megkérhetnéd a kezét vele", aztán egy óvatlan pillanatban lemérhetnéd, ha már az kezére állította, majd indulhatsz az ékszer boltba :)

Amúgy ne aggódj, az eladók eléggé a toppon vannak, többnyire testalkathoz mérten tudnak megfelelő méretet ajánlani. Az én párom is az eladó tanácsára hagyatkozva vásárolt nekem gyűrűt, és tökéletes lett a méret :)

2010. máj. 27. 13:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat!
2010. máj. 27. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
amikor alszik megnézed az ujját, leméred, felhúzol rá valami másik gyűrűt mindtának.
2010. máj. 27. 13:35
 14/14 anonim válasza:
az én párom úgy kérte meg a kezemet, hogy elvitt vásárolni az ékszerboltba mondván, hogy a nővérének szeretné venni (karácsony, 2.évfordulónk volt) és felpróbáltatott velem egy csomó gyűrűt, és kérdezgette hogy melyik tetszene nekem és melyik a nővérének. halálosan meglepő volt, hogy mikor kinyitottam a kisdobozkát akkor az a gyűrű volt benne ami nekem tetszett és a méret ugye jó volt. ha nincs nővéred, próbáld anyudra rásózni, hogy neki akarod :)
2010. máj. 27. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!