Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lepjem meg gyűrűvel, ha nem tudom a gyűrűméretét?

Nézegesd az ujjait. Persze nem túl feltűnően. Az én gyűrűsujjam pl akkora, hogy a párom kisujjára félig megy fel a gyűrűm (csont miatt)... Mivel nincs másik gyűrűje, így még ellopni sem tudsz egyet, az viszont jó ötlet lenne, ha bevonnád az anyukáját, ő talán kis csellel megtudhatná. Ha kicsit lősz csak mellé akkor nincs túl nagy probléma, egy egyszerű gyűrűből be tudnak venni. Én mondjuk ismerem magamat annyira, hogy poénból egy állítható játék gyűrűn is jót nevetnék, valamilyen poénos helyzetben "megkérhetnéd a kezét vele", aztán egy óvatlan pillanatban lemérhetnéd, ha már az kezére állította, majd indulhatsz az ékszer boltba :)
Amúgy ne aggódj, az eladók eléggé a toppon vannak, többnyire testalkathoz mérten tudnak megfelelő méretet ajánlani. Az én párom is az eladó tanácsára hagyatkozva vásárolt nekem gyűrűt, és tökéletes lett a méret :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!