Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi legyen a gyűrűvel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a gyűrűvel?

Figyelt kérdés

3 hónapja eljegyzett a párom, de aztán február körül történt egy törés a kapcsolatunkban, kb. 2 hét mosolyszünet, amikor én visszaadtam neki a gyűrűt. Azt hittem nem lesz folytatása kettőnk között a dolognak. De mégis lett. Újra együtt vagyunk. Most érzem azt, hogy szeretném újra viselni a gyűrűt.

Azóta is ott van az asztalán a kis dobozkában a két gyűrű, néha szoktam nézegetni, de olyankor nem szól semmit.

Várjam meg, amig Ő hozza fel esetleg a dolgot vagy hozzam fel én? Nem szeretnék "nyomulós" lenni.

Vagy szerintetek normális, hogy ez a gondolat újra megszületett a fejemben?

2011. márc. 25. 11:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Te adtad vissza, most várd meg, míg ő kezdeményezi, hogy viseld újra. Lehet, hogy a törés után most újra együtt vagytok, de az is lehet, hogy az eljegyzésre még nem áll újra készen. Türelem.
2011. márc. 25. 11:16
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen komoly törés történt, szerintem először adjatok magatoknak időt. Talán alapból hamar jegyeztétek el egymást kicsit, most újra elsietnétek...

Nem az számít, hogy van-e gyűrű az ujjadon, hanem hogy mindketten szeretitek-e egymást, tudtok és akartok-e tenni a másikért és a kapcsolatért eleget. Egy kapcsolat nem gyűrűből és külsőségekből áll!

"A szerelem nem láng csupán, hanem kohó" (Druon) Ezen tűnődjetek el, mert nagyon jól szemlélteti, hogy mennyit kell tenni érte (rá a tűzre :))

Legyetek boldogok, gyűrűvel vagy nélküle! :)

2011. márc. 25. 11:17
 3/19 A kérdező kommentje:
Igen, lényegében a törést egy másik nő okozta. A párom időt kért, amig azt a dolgot lezárja magában. Közben én megtudtam, hogy ők továbbra is tartották a kapcsolatot, 2 hétig birtam, elegem lett, hogy szivat, és pontot akartam tenni a mi kapcsolatunk végére, de visszakönyörögte magát, mert szeret, és mindent meg akar tenni, hogy megbocsássak neki. És most itt tartunk.
2011. márc. 25. 11:33
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyantól kérsz választ, aki volt már hasonló helyzetben... Én igen, de nem húztuk vissza a gyűrűt egymás ujjára és kb. 1 hónap múlva végleg befejeztük. Mi is elhamarkodtuk. Én nem bíznék már meg olyanban, aki tönkretette a kapcsolatot, ezért bármennyire is fájt, örökre búcsút mondtam neki. A gyűrűk még mindig itt pihennek a polcon és már egyre kevésbé hiszem, hogy lesz olyan, akinek a kedvéért újra gyűrűket csináltatok és beszámíttatom ezeket. De rossz érzés az is, ha a dobozra téved a tekintetem, inkább eladom őket egy ékszerésznek.
2011. márc. 27. 15:26
 5/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes "újra" gyűrűt húzni...de ez csak az én véleményem... a legközelebbi esküvő után lesz, mikor a párod már "biztos" lesz a dolgában (vagyis abban, hogy vele vagy...)
2011. márc. 27. 20:33
 6/19 anonim válasza:

Voltam hasonló helyzetben 2 éve. Visszaadtam a gyűrűt. A kapcsolatunk rendbe jött és szívesen viselném újra a gyűrűt. Ezt kerek- perec közöltem is a Kedvesemmel. :) Jó, azért nem így. :) Nagyon örült neki, és azt mondta, hogy rendben, de nem azzal a gyűrűvel. :) Nálunk így alakult. :)

Sok sikert! :)

2011. márc. 28. 11:23
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

hy, 1*is, nem olvastam el a többiek valaszait, talan mar valaki ugyanigy reagalt,ha igen akkor bocsi :D

NAH szerintem ajandekozz neki te is egy gyürüt amivel nem utalsz ra 100%an, de persze levagja egyböl h mivan. 2. en is visszaadogattam mar parszor az eljegyzesi gyürümet a paromnak, es miko ujra nyugodt vizeken hajoztunk kerdes nelkül visszavarazsoltam az ujjamra, ö csak egy szeles vigyorral es egy finom csokkal reagalt, ami szamomra elegedetseget jelentett, szamara pedig beket, tudta, h kilapatoltuk a vizet a hajonkbol es ujra beke van! :D kicsit hüen fogalmaztam, nah de ez van, volt, mara mar nincsennek ien oda-vissza ados dolgok, 2lanyunk van es ha nem kerek a vilag hallgatunk mig elcsendesedik a vihar...

2011. márc. 28. 17:05
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ő hibázott ne te teperj utána,azért nem adta vissza a gyűrűt mert nem biztos a dolgában,ez egyértelmű ne legyél vak és naiv mert így nagyon megszívod az életben.
2011. márc. 31. 12:07
 9/19 A kérdező kommentje:
Azt hiszem semmi értelme visszahúzni. Bár szeretném, szeretném ezzel is jelezni a külvilág felé, hogy én már "elkeltem". De teljesen felesleges egy teljesen labilis kapcsolatban, főleg úgy, ha a kedves párom időnként leveszi, hogy nehogy meglássák...
2011. ápr. 9. 11:44
 10/19 anonim ***** válasza:
ha időnként leveszi akkor nem is szeret igazán,letagad a külvilág előtt és azt közvetíti a többi lány/nő felé,h nincs senkije és nyugodtan flörtölgethet...ha most a barátom megkérné a kezemet és ezt látnám, mondanám neki,h "lapátszag van" és szerintem neked is ezt kellene tenned(bármennyire is szereted)...kivéve ha azért nem hordja,mert nem bírja a keze,mint pl anyumé(de ő ennek ellenére is viseli,meg apum is)
2011. ápr. 11. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!