Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a gyűrűvel?
3 hónapja eljegyzett a párom, de aztán február körül történt egy törés a kapcsolatunkban, kb. 2 hét mosolyszünet, amikor én visszaadtam neki a gyűrűt. Azt hittem nem lesz folytatása kettőnk között a dolognak. De mégis lett. Újra együtt vagyunk. Most érzem azt, hogy szeretném újra viselni a gyűrűt.
Azóta is ott van az asztalán a kis dobozkában a két gyűrű, néha szoktam nézegetni, de olyankor nem szól semmit.
Várjam meg, amig Ő hozza fel esetleg a dolgot vagy hozzam fel én? Nem szeretnék "nyomulós" lenni.
Vagy szerintetek normális, hogy ez a gondolat újra megszületett a fejemben?
Ha ilyen komoly törés történt, szerintem először adjatok magatoknak időt. Talán alapból hamar jegyeztétek el egymást kicsit, most újra elsietnétek...
Nem az számít, hogy van-e gyűrű az ujjadon, hanem hogy mindketten szeretitek-e egymást, tudtok és akartok-e tenni a másikért és a kapcsolatért eleget. Egy kapcsolat nem gyűrűből és külsőségekből áll!
"A szerelem nem láng csupán, hanem kohó" (Druon) Ezen tűnődjetek el, mert nagyon jól szemlélteti, hogy mennyit kell tenni érte (rá a tűzre :))
Legyetek boldogok, gyűrűvel vagy nélküle! :)
Voltam hasonló helyzetben 2 éve. Visszaadtam a gyűrűt. A kapcsolatunk rendbe jött és szívesen viselném újra a gyűrűt. Ezt kerek- perec közöltem is a Kedvesemmel. :) Jó, azért nem így. :) Nagyon örült neki, és azt mondta, hogy rendben, de nem azzal a gyűrűvel. :) Nálunk így alakult. :)
Sok sikert! :)
hy, 1*is, nem olvastam el a többiek valaszait, talan mar valaki ugyanigy reagalt,ha igen akkor bocsi :D
NAH szerintem ajandekozz neki te is egy gyürüt amivel nem utalsz ra 100%an, de persze levagja egyböl h mivan. 2. en is visszaadogattam mar parszor az eljegyzesi gyürümet a paromnak, es miko ujra nyugodt vizeken hajoztunk kerdes nelkül visszavarazsoltam az ujjamra, ö csak egy szeles vigyorral es egy finom csokkal reagalt, ami szamomra elegedetseget jelentett, szamara pedig beket, tudta, h kilapatoltuk a vizet a hajonkbol es ujra beke van! :D kicsit hüen fogalmaztam, nah de ez van, volt, mara mar nincsennek ien oda-vissza ados dolgok, 2lanyunk van es ha nem kerek a vilag hallgatunk mig elcsendesedik a vihar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!