Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a gyűrűvel?
3 hónapja eljegyzett a párom, de aztán február körül történt egy törés a kapcsolatunkban, kb. 2 hét mosolyszünet, amikor én visszaadtam neki a gyűrűt. Azt hittem nem lesz folytatása kettőnk között a dolognak. De mégis lett. Újra együtt vagyunk. Most érzem azt, hogy szeretném újra viselni a gyűrűt.
Azóta is ott van az asztalán a kis dobozkában a két gyűrű, néha szoktam nézegetni, de olyankor nem szól semmit.
Várjam meg, amig Ő hozza fel esetleg a dolgot vagy hozzam fel én? Nem szeretnék "nyomulós" lenni.
Vagy szerintetek normális, hogy ez a gondolat újra megszületett a fejemben?
utolsó válaszoló vagyok...
akkor is hordania kellett volna,a saját lánya előtt letagad...ez szégyen az ő részéről
hány évesek vagytok és a lánya?mert ha nagyobb gyereke van csak megértette volna,de ez már ahogy látom sose fog kiderülni,ami talán jobb is(sajnálom,h ezt kellett írnom)
remélem ennél már csak jobb jön,aki tényleg az igazi lesz,sok sikert=)
Köszönöm, remélem én is, hogy jobb jön, bízom benne.
Én 22 éves vagyok, ő 32. A kislánya 6 éves.
Utólag kiderült, én csak egy pótlék voltam... aztán most újra a sárga földig lehordott exével szerelmesek borzalmasan, együtt járnak ide-oda, ők, és a kislány...
Én meg gyógyulgatok... :) :(
utolsó válaszoló:
rá se ránts,nem szeretett igazán,nálam is volt,h "leadott a minőségből" szakítás utáni napon,előtte meg porig alázott minden könnyűvérű ronda nőt+a volt barátnője előtt letagadott,akivel azóta is összehúzott szemmel nézünk egymásra...azóta neki 1 éves a kapcsolata,nkm meg lassan fél és már boldogan tekintek vissza arra az együtt töltött 2 hónapra=)
még mindig utolsó válaszoló:D
én pár nappal ezelőtt beszéltem az exemmel és tiszta normális volt,örültünk egymás boldogságának=) viszont nkm is lenne egy kérdésem...megírnád az e-mail címed?=)
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!