Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi legyen a gyűrűvel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a gyűrűvel?

Figyelt kérdés

3 hónapja eljegyzett a párom, de aztán február körül történt egy törés a kapcsolatunkban, kb. 2 hét mosolyszünet, amikor én visszaadtam neki a gyűrűt. Azt hittem nem lesz folytatása kettőnk között a dolognak. De mégis lett. Újra együtt vagyunk. Most érzem azt, hogy szeretném újra viselni a gyűrűt.

Azóta is ott van az asztalán a kis dobozkában a két gyűrű, néha szoktam nézegetni, de olyankor nem szól semmit.

Várjam meg, amig Ő hozza fel esetleg a dolgot vagy hozzam fel én? Nem szeretnék "nyomulós" lenni.

Vagy szerintetek normális, hogy ez a gondolat újra megszületett a fejemben?

2011. márc. 25. 11:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Birja a keze, ilyen gondja nincs. Akkor vette le, ha a kislányát látogatta, és akkor is azért, hogy a kislány ne kérdezősködjön...
2011. ápr. 12. 12:33
 12/19 A kérdező kommentje:
Tegnap kiderült, hogy ez eljegyzés egy elhamarkodott döntés volt a részéről. Úgyhogy itt nemhogy gyűrű visszahúzásról nem lesz szó, de semmi egyébről közöttünk....
2011. ápr. 16. 08:27
 13/19 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló vagyok...

akkor is hordania kellett volna,a saját lánya előtt letagad...ez szégyen az ő részéről

hány évesek vagytok és a lánya?mert ha nagyobb gyereke van csak megértette volna,de ez már ahogy látom sose fog kiderülni,ami talán jobb is(sajnálom,h ezt kellett írnom)

remélem ennél már csak jobb jön,aki tényleg az igazi lesz,sok sikert=)

2011. máj. 8. 14:57
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, remélem én is, hogy jobb jön, bízom benne.

Én 22 éves vagyok, ő 32. A kislánya 6 éves.

Utólag kiderült, én csak egy pótlék voltam... aztán most újra a sárga földig lehordott exével szerelmesek borzalmasan, együtt járnak ide-oda, ők, és a kislány...

Én meg gyógyulgatok... :) :(

2011. máj. 11. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló:

rá se ránts,nem szeretett igazán,nálam is volt,h "leadott a minőségből" szakítás utáni napon,előtte meg porig alázott minden könnyűvérű ronda nőt+a volt barátnője előtt letagadott,akivel azóta is összehúzott szemmel nézünk egymásra...azóta neki 1 éves a kapcsolata,nkm meg lassan fél és már boldogan tekintek vissza arra az együtt töltött 2 hónapra=)

2011. júl. 26. 22:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Hasonló a helyzet az exem aktuális barátnőjével (aki miatt borult minden). Még neki áll feljebb, szívózik velem az exem nevében, és az én életemmel van elfoglalva, hogy én éppen kivel, mikor, mit csinálok. Ha pedig találkozunk elfordítja a fejét is. Mondjuk nem is tudom mit vártam tőle...
2011. aug. 3. 01:53
 17/19 anonim ***** válasza:

még mindig utolsó válaszoló:D

én pár nappal ezelőtt beszéltem az exemmel és tiszta normális volt,örültünk egymás boldogságának=) viszont nkm is lenne egy kérdésem...megírnád az e-mail címed?=)

Niki

2011. aug. 12. 12:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Elvileg itt tudsz nekem privit írni, az egyenest az email címemre megy :)
2011. aug. 13. 10:30
 19/19 anonim ***** válasza:
ezt írja ki:"E kérdés kiírójának e-mail címe már nem publikus!" úgyhogy nem tudok itt írni:/
2011. aug. 13. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!