Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Honnan lepjem meg gyűrűvel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lepjem meg gyűrűvel, ha nem tudom a gyűrűméretét?

Figyelt kérdés
Nincs más gyűrűje sem mintának, az pedig kissé átlátszó lenne, ha elkezdeném méricskélni az ujjait...
2010. máj. 27. 11:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
ha neked van gyürűd, akkor add az ujjára, meg fogod látni h mennyivel nagyobb. Milyen gyűrűre gondoltál? Eljegyzésire?
2010. máj. 27. 12:03
 2/14 anonim ***** válasza:
45%
A gyűrű jellemzően olyan amit ujjrapróbálással kell venni.
2010. máj. 27. 12:03
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Vegyélolyat ami akisujjad feléig felmegy és ha ez is nagy akkor majd visszaviszitek és kivesztek belőle.De azért nagyjából látod h.vastag v. vékony újjai vannak.
2010. máj. 27. 12:04
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
megbeszéled az ékszerésszel, hogy melyik modellből akarsz és saccra választasz egy méretet...elsétáltok arra az egyik nap és becsalod azzal az ürüggyel, hogy anyádnak akarsz venni valamit segítsen választani ;)....megkéred a kezét és ráadod a gyűrűt, ha nem passzol, akkor még ott helyben tudtok másik méretet választani
2010. máj. 27. 12:06
 5/14 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
91%
PL. amikor fogod a kezét, megnézegetheted hogy a tiédhez képest mekkora, és a boltossal is meg lehet egyezni, hogy becseréli pár napon belül.
2010. máj. 27. 12:07
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, eljegyzési, nem is rossz ötletek... A probléma az, hogy valószínűleg sejti, hogy készülök valamire(közeleg a 2. évfordulónk), és ha most bármilyen formában felhozom az ékszer témát, akkor tudni is fogja.
2010. máj. 27. 12:17
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Anyukáját is vond bele a dologba :D mondja azt hogy látott egy nagyon szép gyűrűt és megvenné neki mert jó áron volt de nem tudja mekkora az ujja:) neki tuti van gyűrűje.Vagy hagyja az étkezőasztalon valamelyik gyűrűjét ,én nem láttam még olyan embert aki miközben beszélget ne próbálná fel az anyukája gyűrűjét ha ott van :D
2010. máj. 27. 12:26
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
Szia! Nekem egyszer úgy vett a párom gyűrűméretet az ujjamról, hogy amikor aludtam fogott egy darab cérnát, óvatosan rátekerte és filccel bejelölte. (Nem ébredtem fel.) Majd a kerületnek megfelelő méretet levágta, kört csinált belőle és megmérte az átmérőt. Jót nevettem mikor elmesélte ezt az akciót! :-))
2010. máj. 27. 12:32
 9/14 anonim ***** válasza:
vigyázz, ha mintás gyűrűt veszel, akkor abból jó eséllyel nem lehet bevenni, ha elrontod a méretet. ez a cérnás megoldás nagyon jó!
2010. máj. 27. 12:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Amikor fürödni megy, vélhetőleg leveszi a gyűrűket az ujjáról.
2010. máj. 27. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!