Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a párod nem gyűrűvel jegyezne el?
Figyelt kérdés
Mondjuk,ha azt mondaná, hogy a gyűrű túl hétköznapi eljegyzésre és te különlegesebb vagy ezért inkább pl.egy kocsival kérné meg a párod a kezed mit reagálnál rá?2017. aug. 17. 15:29
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi az választ mindenkinek!:)
2017. aug. 18. 10:17
12/15 anonim 

válasza:

Az nem érdekelt volna, ha nem kapok gyűrűt lánykéréskor "csak" megkéri a kezem. Kocsit viszont felesleges adnia. 1. Nem tudok vezetni és nem is akarok, 2. soha nem fogadnék el ilyen értékű ajándékot. Ha meg valójában ő akarja használni, ne csináljon úgy, mintha nekem adná ajándékba. Aki pedig nem tudja ezeket rólam, annak nem mondtam volna igent, mert nem is ismer.
13/15 anonim 

válasza:

Ez nagyon extrém (és hülye) példa szerintem. Ha valaki nem szeret gyűrűt hordani akkor jó ötlet lehet egy nyaklánc vagy karkötő stb. De én mindenképp valami olyat szeretnék ami örök emlék és hordhatom. Szóval baromira nem jó ötlet a kocsi.
14/15 anonim 

válasza:

Mi speciel bármi tárgyi dolog nélkül jegyeztük el egymást. Gyűrűt később vettünk közösen, de nem külön jegygyűrűt, hanem a karikagyűrűt, amit csak a házasság óta hordunk.
15/15 anonim 

válasza:

Én szóltam előre, hogy nem szeretnék ilyen eljegyzést, legfeljebb karikab űrű, amit mindketten hordunk. 1 nem hordok gyűrűt, elég lesz nekem egy is 2 nem fogok várni csendben, lepergetett elvárásokkal teli fejjel, sztán jaj - nem erre számítottam, majd sértődés. Tipikus eset. Őszinték vagyunk egymással, nem lett volna meglepetés amúgy se, szerintem normális, egészséges párkapcsolatban ez úgyis elkerülhetetlen téma. Mondjuk úgy jegyajándékot kaptam, kérdés-válasz megvolt, és így is boldog vagyok. Egyedi, giccsmentes, természetes lánykérés volt. A kapcsolatunk persze enélkül ís teljes lett volna, de stámára fontos volt ez a gesztus, ezért így oldottuk meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!