Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szólnál, ha a párod nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha a párod nem gyűrűvel jegyezne el?

Figyelt kérdés
Mondjuk,ha azt mondaná, hogy a gyűrű túl hétköznapi eljegyzésre és te különlegesebb vagy ezért inkább pl.egy kocsival kérné meg a párod a kezed mit reagálnál rá?
2017. aug. 17. 15:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Hogy nem tudok vezetni, és ha kell kocsi, majd veszek magamnak.

A gyűrű pedig felőlem bizsu is lehet.

2017. aug. 17. 15:31
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Inkább gyűrűvel. A kocsit hogy fogom magamon hordani?
2017. aug. 17. 15:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon örültem neki!

Engem, nyaklánccal jegyzett el, mivel nem szeretem a gyűrűt és a munkám miatt, nem is hordhatok.

A kocsit, mondjuk értelmetlennek tartom, de lehet, hogy van, aki meg annak örülne.

(A jegygyűrűmet is a nyakamban hordom.)

2017. aug. 17. 15:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a gyűrűnek örülnék a legjobban. Talán hagyományos,de mégis ez tűnik számomra a legromantikusabbnak. Vagy esetleg más dolog/ékszer amit közel tarthatok magamhoz. Kocsit illetően: Nem tudok vezetni és nem is szeretnék.
2017. aug. 17. 17:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem a gyűrűt, valami szép ezüst karkötőnek, vagy sép medálos láncnak jobban örülnék.

De autó? NEM!

2017. aug. 17. 18:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Azért, ha a kocsi "belefér", nem lehet probléma mellé egy "szimpla"(nem milliós) gyűrű. Mégiscsak így szokás.
2017. aug. 17. 18:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem lennék boldog. Egyáltalán nem érdekelnek a kocsik, vezetni sem tudok, nem is szeretnék. Szerencsére ezt a párom is tudja.
2017. aug. 17. 19:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha kocsival akarna "megvenni" a párom akkor tudnám,hogy baromira nem ismer.

A gyűrű vagy bármi ilyesmi szép gesztus,de én a gyűrű nélküli nem hivatalos lánykérésnek szinte jobban örültem mint a gyűrűsnek

2017. aug. 17. 20:14
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Tankolni, szervizelni is ő fogja meg vizsgáztatni? Mert akkor oké..

Egy gyűrűt kicsit olcsóbb fenntartani..ne az legyen már a lánykérés, hogy havi negyvenezres költséget lőcsöl rám amit amúgy se engedhetek meg magamnak most.

2017. aug. 17. 20:37
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Én nem szeretnék lánykéréshez gyűrűt, de igazából mást sem. Beszéljük meg, hogy összeházasodunk és kész. Nem bírom az ilyen letérdelős, gyűrűs, zokogós, giccses vackokat.
2017. aug. 18. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!