Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 ev jaraa utan miert nem jegyez el?
5 év kapcsolat után végre komolyan akartál erről beszélni vele, de ő csak mosolygott, nem reagált rá.
Szerinted ez így normális? Szerintem nem.
Egy normális kapcsolatban ezt a felek meg tudják beszélni egymás között és tisztában vannak vele, hogy a másiknak mik a tervei a jövőben.
Ha nem tudjátok megbeszélni,akkor szerintem ennek így nincs értelme.
De amúgy ja, ennyi idő után érthető, hogy várnád már.
De talán meg kéne beszélni(ehhez ő is kell)
Najó elmondom amit már mindenkinek kéne tudni aki nem álomvilágban él:
A férfiak nem vágynak a házasságra, mert egy elavult idejétmúlt intézmény, csak egy papír, amivel ők rosszul is járhatnak. Ezért a férfiak a házasság témájába csak akkor mennek bele, ha egy olyan nővel vannak akinek a házasság a vágya (95%-nak ez a vágya, hiszen már gyerekként a herceg-hercegnő, szép menyasszonyi ruhás, házasság a nő életcélja dolgokat kapja az arcába a filmekből, mesékből, mesekönyvekből, mindenhonnan), és szeretnének vele maradni. Ekkor a férfi teljesíti a nő kívánságát, és eljátssza neki hogy ő el akarja venni feleségül, pedig csak azért teszi, mert a nő erre vágyik, és különben elhagyná.
Így a nőnek ilyenkor meg kell értetnie a férfivel, hogy nincs más választása, először célozgatás, az házasságról álmodozás hangosan, majd fenyegetőzés a lelépéssel ha nem veszi el feleségül.
" a férfiak a házasság témájába csak akkor mennek bele, ha egy olyan nővel vannak akinek a házasság a vágya "
Téényleg?
Aaaannyira bírom az ilyen "megmondó embereket.
Akkor én biztos nem NŐ vagyok, hanem UFÓ! MOSt már értem.
Akkor ezek szerint az én párom, ( aki történetesen férfi), ő sem férfi, hanem ő is UFÓ:
Ugyanis nálunk pont, hogy én nem terveztem/tervezek esküvőt( most sem), miközben a párom már megkérte idővel a kezem. Mert meg szerette volna. NEm én szerettem volna. ;)
Én bevallom, még nem érzem magam késznek rá, nő vagyok. Nagyon értékelem a gesztust, és amit jelképez, de mi beszéltünk erről korábban is, szóval tudta, hogy én nem szeretnék korán házasodni.
Ez a minden nő esküvőt akar meg az amcsi filmekből vett maszlag. Mindenki akkor házasodik, ha úgy érzi megérett rá és a szerepre, tovább akkor, amikor úgy érzi, megtalálta az igazit és révbe ért.
Mondjuk 5 év után legkésőbb azért már szokott erről szó esni, de igazából a másik jövőbeli elképzeléseiről már előbb is. Nálunk is volt róla szó 1-2 év után, még akkor is, ha én nem tervezem, csak pár év múlva, de ezt tudtuk mindketten.
(25 N).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!