Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melleim miatt nem jegyez el?
Idéznéd azt a részt, amikor kifejti, hogy jóképű a párja?
Én a saját fejemben pl kifejezetten nem jó külsejűnek képzelem el a srácot, olyannak, aki "kénytelen beérni" bármilyen lánnyal, aki csak összejön vele, ezért nem keresett olyat, aki az ideálja. :D
"A hétvégén megkérdeztem, hogy vesz-e nekem gyűrűt, mielött felcsinál, erre kinevetett."
Már most sajnálom azt a megszületendő gyereket.Ilyen proli szülei lesznek. :(
mindketten sürgősen sterilizáltassátok magatokat.
Kár lenne, ha két ilyen primitív véglény szaporodna.
Ha így hagyod, hogy megalázzon, akkor nem mindegy kapsz e gyűrűt mielőtt "felcsinál"? Egyébként a gyerek ügybe neked is van beleszólásod. Ha nem akarod, védekezel rendesen akkor nem leszel terhes házasságon kívül. De ha a pasidnak szülsz gyereket, és nem a férjednek, akkor ne nagyon reménykedj abban, hogy el is vesz. Az ilyen lányokat nem szokták. Nagyon ritka.
Neked nem nagyobb mell, hanem nagyobb IQ kellene. Nem a melleiddel van baja, vagy nem csak azzal, hanem azzal, hogy eszméletlen buta vagy, és nem becsülöd magad semmire.
Mindenki megtalálhatja a hozzá teljesen passzoló párt, csak tenni kell érte, és nem megelégedni azzal, hogy hát nincs jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!