Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 1 év kapcsolat utáni eljegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év kapcsolat utáni eljegyzés nagyon korai?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást a párommal, eggyütt akarjuk leélni életünk hátralévő részét és én el szeretném jegyezni. Viszont félek hogy ő ezt korainak fogja találni. Szerintetek?
2016. aug. 16. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg vallásosság ide vagy oda, a legjobb ha előtte éltek együtt. Mert oké, lehet, hogy 1 hétig is voltatok már együtt egyhuzamban, de az korántsem ugyanolyan, mint együtt élni...
2016. aug. 17. 08:29
 12/15 anonim ***** válasza:

"neki a házasság előtti nemi élet gyanúja is komoly konfliktust váltani ki közte és a családja között."

menekülj szerintem.. az ilyen elvakult vallásos családoknál szoktak lenni a legrosszabb házasságok. pont az ilyen hülyeségek miatt,hogy házasság előtt nem lehet szexelni meg együtt élni stb.. ugyan már.

ha azt akarod,hogy tényleg tartós legyen a házasság és boldog éveitek legyenek, akkor nagyon ajánlott legalább 2-3 évet együtt járni házasság előtt. és legalább 1 évet együtt élni.

én igazából szarnék a vallásos család véleményére. ez a ti életetek. rengeteg probléma jöhet fel az együttélés során. (pénzkezelés,takarítás,házimunka,napi ritmus stb). tényleg nagyon ajánlom,hogy házasság előtt próbáljátok ki milyen együtt élni. ez fontosabb, mint hogy mit gondol majd anyós pajtás.

+ nekem ez egy intő jel lenne,hogyha nem akarna összeköltözni velem a család miatt. később sem fog sosem kiállni magatok mellett a családdal szemben. és ez elég kellemetlen lesz, mert a családja minden másba bele fog majd ugatni. hova költözzetek, milyen legyen a ház, mikor jöjjön a baba,hogy hívjátok majd, hogy neveljétek stb. ezek apróságoknak tűnnek,de nem azok lesznek. tényleg rá kéne venned a barátnődet,hogy álljon ki magatok mellett és beszélje meg a szüleivel.

ha meg is kéred most a kezét, akkor gondolom az esküvőt a diplomaosztója után terveznétek. addig meg éljetek együtt . közben lehet szervezni az esüvőt.

2016. aug. 17. 10:07
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

12. -nek igaza van. Annyit tennék hozzà, hogy akàr 4-5 hónap, fél év együttèlés is elég lehet esküvő előtt, de kell. Ez a végső próba, és nem jàrtok jól ha nélküle hàzasodtok. Jobb ha tudjàtok milyen a màsikkal együtt élni, mert akàr vàlàs is lehet belőle.

Ha a csaj nem àll melléd ebben, akkor én a helyedben nem terveznék vele a jövőben. Ha màr szexeltetek, ne legyen àlszent....

2016. aug. 17. 13:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt az (eddig ugy tunik) de rengetegen varnak evekig, megis ugyanugy sokszor sz.a.rul sul el ès válàs a vège.

Mi egy evet egyutt laktunk, azonnal osszekoltoztun , mondván lakva elobb megismerjuk egymast!:)

14hònapja voltunk egyutt, amikor megkèrt.

2ève es 1hònapja mikor egybekeltunk.

Akkor 22voltam o 28.

Most 28vagyok ő 34! Azota is jol megvagyunk.

4èves a kisfiùnk, 1èves a lànyunk!:)

2016. aug. 20. 23:58
 15/15 anonim válasza:

Vallásos? Dugni se mer?

Ha templomba is jár ő, vagy a családja, azonnal dobjad kifele. Az ilyeneket nem szabad megtürni. Aki vallásos mehet a levesbe, nem való nekik kapcsolat. Rúgjad kifele.

32F

2017. nov. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!