Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is megfigyelte már ezt a jelenséget a korai 20on éves korosztályban?
21 éves lány vagyok. Ismerőseim zöme 19-23 év közöttiek, és kb. 1 éve figyeltem meg azt a jelenséget, hogy ebben a korosztályban az ismerőseim nagy része már el van jegyezve, esetleg megházasodott, sőt, jó pár ismerősöm is van akinek gyereke született, és a csaj nem több mint 21 éves.
Mitől van az, hogy ebben a korosztályban általában pár hónap után, fél év után már eljegyzések,esküvők vannak?
Félre értés ne essék.... én 2 éve boldog párkapcsolatban élek, de egyelőre egyáltalán nem fordult meg a fejembe hogy ennyi idős koromba elkötelezzem magamat, meg még úgy érzem, hogy előtte még minimum 3-4 évet együtt is kéne laknunk a párommal, hogy tényleg ne csak kezdeti fellángolásból jegyezzük el egymást, vagy kössük össze az életünket.
Miért ilyen felelőtlen a fiatal 20onéves korosztály?
Mert itt a CSOK, csókosok!
Kinek kellenek a homokosok?
Vigyétek az ingyen pénzt
Hat millát egy gyerekért
A fiatalok most örülnek
Jaj, de hogyha mégsem szülnek
Vagy ha netán válni fognak
Akkor bizony együtt szopnak
Merre élsz? Én ezt inkább a vidéki rokonságnál látom, hogy az érettségi után házasság. Szerintem Bp-en sokkal ritkább az ilyen.
Btw nem véletlenül van tele a késői 20-as korosztály elvált emberekkel is...
Én egyáltalán nem tapasztalom ezt. Max 5% lehet ismerőseom közül, akik ebben a korban eljegyezték egymást, és csak 3-an vállaltak gyereket!!
Felelőtlenek leginkább azért, mert se a szülők, se a közoktatás nem tanították meg, se önmaguk nem tanultak meg önálló hiteles személyek lenni, képtelenek az érzelmeik és szükségleteik világában eligazodni, nincs önismeretük, nincsenek kapcsolatban magukkal és a világgal, stb,stb... tehát gyakorlatilag ismeret nélkül vannak magukkal és a világgal kapcsolatban.
Így pedig nehéz helyes célokat meghatározni, és módot találni megvalósításukra. Ebből következik, hogy hibásan cselekszenek.
Persze a legnagyobb probléma, hogy az utódok ugyanúgy a rosszviselkedésmintákat fogják megtanulni, ugyanúgy képtelenek lesznek önmegvalósításra és egyéni problémamegoldásra.
Tehát ezért is lenne szükséges megújítani a közoktatást, csak érted... jelenleg robot munkásokra van szükség, akik futószalag mellett dolgoznak autógyárakban. Ehhez pedig buta emberek kellenek.
Szerintem az ilyen huszonévesen tartó eljegyzések túl koraiak és valószínűleg nem fognak örökké tartani...(Most a 25 alatti párokra értem ezt főleg.)
Én 29 leszek nemsokára,de sem feleséget sem gyereket nem szeretnék.Egyébként baráti,ismeretségi körömben is inkább az tapasztalható,hogy sok 25-30 év körüli srác szingli és sodródnak az árral.(Van 1-2 elvált is köztük.)Egy ideje én is sodródom az árral,pedig nekem is volt anno több komoly kapcsolatom,de soha sem jutott eszembe,hogy megkérjem az akkori barátnőm kezét.
Nekem is vannak ilyen ismerőseim de többnyire 2-3 év járás után jegyzik el egymást. X ideig együtt is laktak.
Feltűnőbb, mint az aki szingli.
Ha valakinek tönkremegy a kapcsolata szépen feltűnés nélkül eltünteti facebookról az összes nyomát.
Ha valakit eljegyeznek 20 perc múlva már kint van a csókolózós és a gyűrűs kép.
Tegnap is volt egy eljegyzés.
Nincsenek olyan sokan, de akik vannak azok szeretik híresztelni.
A pár hónapos fellángolásokkal még nem találkoztam.
Az én környezetemben inkább az a jellemző, hogy 30 felé házasodnak. Elvétve tudok olyanról aki 25 előtt férjhez ment.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!