Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is megfigyelte már ezt a jelenséget a korai 20on éves korosztályban?
21 éves lány vagyok. Ismerőseim zöme 19-23 év közöttiek, és kb. 1 éve figyeltem meg azt a jelenséget, hogy ebben a korosztályban az ismerőseim nagy része már el van jegyezve, esetleg megházasodott, sőt, jó pár ismerősöm is van akinek gyereke született, és a csaj nem több mint 21 éves.
Mitől van az, hogy ebben a korosztályban általában pár hónap után, fél év után már eljegyzések,esküvők vannak?
Félre értés ne essék.... én 2 éve boldog párkapcsolatban élek, de egyelőre egyáltalán nem fordult meg a fejembe hogy ennyi idős koromba elkötelezzem magamat, meg még úgy érzem, hogy előtte még minimum 3-4 évet együtt is kéne laknunk a párommal, hogy tényleg ne csak kezdeti fellángolásból jegyezzük el egymást, vagy kössük össze az életünket.
Miért ilyen felelőtlen a fiatal 20onéves korosztály?
Szerintem nincsenek sokan, csak feltűnőek. :) Lehet van körülöted 8 ebből, de van 400 ismerősöd, v még több. Amúgy egy dolgozó huszonéves mire várjon? Van egy barátnőm, aki 18 évesen kezdett dolgozni, 5 éve volt együtt a pasijával és 3 éve dolgozott 21 évesen. Akkor házasodtak, ma (6 évvl később) van 2gyerekük.
Az eljegyzésért meg egy csomó nő odavan már tizenévesen, a húszas évei elején már nem gondolom korainak. Mindenki máskor érzi elérkezettnek az időt, máskor áll készen az elköteleződésre. A kapuzárási pánik szót pedig inkább az 50es pasikra szokták használni. :D
Az 50-es pasik többségének nagy része túl van már 1-2 váláson és azok nem biztos,hogy akarnak már újabb kapcsolatot.Egyik kollégám az érdekes példa rá.
(Kb 7-8 éve elvált és egyedül neveli a 18 éves lányát.)
Nem is nagyon keres társat már ahogy hallottam.
Eddig két felesége volt...
Nekem egy barátnőm 19 évesen házasodott és már terhes volt közben. Az utcánkból egy lány 20 évesen ment férjhez. Két lány a suliból 18-19 évesen szült. Az egyiket rögtön elhagyta a csávója, amint megszült. :S Hát, nem tudom mi van az emberekkel, lehet, hogy visszajött megint divatba a fiatalon házasodás/szülés.
20L
Egyeseknél lehet divat lett megint ez.De azokat a gyerkőcöket fel kell nevelni rendesen és el is kell tartani őket sokáig.
Akkor válik borzasztóvá ez az egész dolog,ha időközben a két szülő elválik egymástól...
aki 18 éves kora óta dolgozik és fiatalon találta meg a párját,az miért ne házasodhatna 23 évesen pl?
nem ezen múlik a házasság sikere. én még mindig felelőségteljesebbnek tartom őket, mint azokat, akik már közel vannak a harminchoz és meggondolatlanul pár hónap ismerettség után megházasodnak és belevágnak a gyerek projektbe. míg aki viszonylag fiatalon házasodik,annál több év kapcsolat szokta megelőzni a házasságot.
de mindenki maga tudja. nem kell ítélkezni.
egyébként az én ismerőseim nagy része 25-30 körül házasodik. vagy később.az a jellemző inkább.
Es miert latod felelotlensegnek?
Vki igy latja jol, valaki ugy, ahogyan Te.
Ez nem azt jelenti, h felelotlenseg, ha van penz , akkor a gyermek sem felelotlen dontes!
Valoban vannak feleloten dontesek.
En 21evesen hazasodtam. 2ev egyutteles utànn
Most 26vagyok. Minden rendben kozottunk!!
24evesen szultem meg a kisfiam.:) most terv a kisteso
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!