Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves eljegyzett hölgyek, lányok! Várom a történeteiteket az eljegyzésetekről!?
Elsősorban az érdekelne, hogy a gyűrűket együtt választottátok ki vagy a páros férfi tagja egyedűl vette meg őket!
(NEM az esküvői gyűrűre gondolok!!!)
Másodsorban pedig váratlanul ért a lánykérés vagy megtervezett volt?
Szia!
Engem teljesen váratlanul ért az eljegyzés... :) Nem tudtam róla elképzelni sem...
Karácsony szent este adtuk át egymásnak az ajándékokat, én egy plüss tigrist kaptam ajándékba. Nagyon meglepődtem, mert soha nem vett nekem plüss állatkát. Megköszöntem, megpusziltam és visszatettem az ajándékzacskóba. Ekkor ő rám szólt, hogy hogy gondolhatom hogy csak ezt kaptam ajándékba? Nézzem meg jobban!
Már majdnem kibeleztem a tigrist, mikor észrevettem, hogy a farkára van ráhúzva a karikagyűrű! Nagyon megható volt!
A szüleimnek rosszul is esett, hogy nem tőlük kérte meg a kezem...
Azóta már az esküvő is meg volt. :)
Nekem rém fura volt. Tudtam, hogy megfog kérni aznap és együtt választottuk ki a gyűrűt (egy könycseppalakű zafír ezüst kerettel). Kaptam rózsát és elvitt vacsorázni. Elötte dolgoztam majd órákig a várost jártuk ugyhogy rendesen kivoltunk éhezve s mintha semmi se lenne a zsebében nyugodtan falatozott s a hóesésről beszélt. Én meg csak halgattam az étteremben a zenét s azt találgattam melyik szám alatt fog megkérni.Persze ő kivárta az 5perces híreket s akkor térdelt le :P
Olyan édesen és csillogó szemmel nézett , hogy már majdnem kimondtam igen igen igen! Akkor odalibbent a pincér miszerint 3670ft lessz...hát állatfajtát még nemláttam ilyen bunkónak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!