Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális hozzáállás? (lent)
Egyébként meg mi az hogy az egyik a férfit, a másik a nőt kötelezi? A házasságban 2 ember van, mindkettőt kötelezi, ahogy a gyerek is 2 emberből lesz, szintén mindkét felet kötelezi. Szóval miről beszélsz???
Amúgy meg az egy másik dolog, hogy még mindig a nők vannak hátrányban ha gyerekvállalásra is sor kerül. Sok pasi simán dobbant gyerek mellől is.
Igaz, hogy kötelezettség lenne rájuk nézve is , mégis leszarják. Nagyon kényelmes, hisz anyuka nyakán marad minden teher, a másik fél amelyik szintén megcsinálta a gyereket, meg éli világát. Vannak olyan undorító férgek is, akik a gyerektartást is sajnálják szerencsétlen gyerektől, de amikor gyártották a kicsit, akkor bezzeg lelkesek voltak.
Kérdező, nagyon sok hasonló kérdés volt már ebben a topikban.Sokszor 5-6 év vagy több év után is. Nem vagy vele egyedül.
Sok pasi ígérget fűt-fát a kapcsolat elején. Aztán idővel kiderül,hogy nem gondolta komolyan.
Nem nagyon tudsz mit csinálni ebben a helyzetben.A leírtak alapján nincs értelme tovább maradnod ezzel az alakkal. És ezt nem csak azért írom, mert nem akar eljegyezni.Undorító a véleménye arról,hogy bármikor faképnél hagyhat, házasságnál is. Ilyen emberrel ne is akarj összeházasodni.
Miért nem keresel olyan férfit, akikre irigykedsz a barátnőknél? Bizony van még olyan, aki szeretne megházasodni és ha úgy érzi, hogy megtalálta a másikat hozzá, akkor nem tököl, nem tereli a témát. Nekem is sok barátnőm van , akiknek nem kellett célozgatniuk erre, hanem a pasi magától 1-2-3 év után előállt a kérdéssel. Szerintem te is megérdemesz egy ilyet.
Biztos szar lesz ennyi idő után szakítani.De ha vele maradsz, csak az idődet rabolja. Komolyabbra nem akarja fordítani a kapcsolatot.Ha mégis sikerül kierőltetni a gyűrűt, akkor neked sem lesz olyan, mintha magától jött volna. + ki tudja milyen házasság lenne abból..ha lenne. Én nem erőltetném ezt tovább.
24 évesen nem vagy még elkésve más párt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!