Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális hozzáállás? (lent)
A kapcsolat elején, szerelmesen sok mindent ígérhet az ember. Viszont mivel már ilyen negatívan vélekedik a dologról (és ezt elég bunkó módon adja a tudtodra), valószínűleg már nem szeret, így nem is akar feleségül venni.
Aki hisz a házasságban, annak nem változik meg csak úgy a véleménye és a hozzáállása az esküvőhöz, maximum az adott lánnyal kapcsolatban...
Elmondaná valaki, hogy miért hiszi azt minden egyes nő, hogy öt annyira megérne elvenni?
De most teljesen komolyan.
Ennyi karfiolos seggű, tiszteletlen, lusta, fenináci elhízott fesztivál-r*b*ncot egy korábbi generációban nem látni. Miért hiszik, hogy a férfiak majd lenyelik, hogy ugyanazért az árért majd ennyivel rosszabb "terméket" kénytelenek bevállalni?
13-as
Ez így kimondva szarul hangzik, de igen.
Szexelni mindenki akar, aki egészséges, és kell is.
A lányok túlnyomó többsége bőven meg is felel, ha szexről, lazulásról, összejárásról van szó.
Viszont nem tudom miért hiszi el a sok nő, hogy ugyanaz megfelelne, elég lenne a régi, tradicionális értékeket tükröző házasságra is?
Ez egyszerűen nem fér a fejembe.
Analóg azzal, mintha leúsznék 3 hosszt az usziban, majd követelném az úszószóvettségtől, hogy indítsanak Phelps ellen, méghozzá záros határidőn belül, csak mert ez szerintem nekem jár...
Nem kellesz eléggé. Ez a nagy büdös helyzet.
A hàzassàg igazi elköteleződés. Aki nem akarja, az csak kiskaput akar hanyni, hogy amikor talàl màst, könnyebb legyen lelépni, ne kelljen vàlàssal bajlódni.
Sok a vàlàs? Igen. De ez nem a hàzassàg hibàja. Egyszerűen csak vannak akiknek nem való mert éretlenek hozzá , nem veszik komolyan. Plusz nem okos dolog mâsok élete, vàlasztàsai, vagy vàlàsa alapján döntéseket hozni a sajàt életünkről.
A hàzassàg csodàs dolog az élet nehézségei ellenére, csak meg kell talàlni a hozzàd való embert aki partner, és ugyanolyan komolyan veszi.
Egyèrtelműen becsapott a pasid. Mâr csak ezért sem maradnék vele. És azért sem mert nem akar hàzasodni. Jól làtod: 5 de 10 év múlva is lesz valami kifogàsa.
Amelyik pasi igazán szereti ès akarja a nőt, az nem keres évekig kifogásokat.
Azért van még veled mert kényelmes neki. Van aki főz-mos-takarít, szex is van, mégse kell érte elköteleződnie és ha úgy van hogy lát jobb lehetőséget, lelép.
Valószínű sosem volt házasságpárti és nem is volt sose kedve hozzá csak tudja hogy a nők szeretik ezt hallani és így éveket nyert magának. Ez a hozzáállásból is látszik ahogy kifejezi magát, támadással védekezik.
Mindig lesz kifogása, időhúzása.
Bár én másokat sose nézek, felesleges, minden kapcsolat ott tart ahol éppen kell. Hidd el aki egy éven belül hozzámegy a másikhoz azoknak a fele nem lesz házas 5 év múlva!
Ha egy férfi szeret akkor ennyi idő után már lép az ügyben, főleg ha tudja hogy neked ez fontos.
24 és 32 évesek vagyunk. A "csak egy papír" emberekre inkább nem is reagálok. Én is attól félek, hogy csak engem nem akarna feleségül venni. Hány meg hány példa van rá, hogy szakítás után pár éven belül elvesz valakit az, aki az előző nőt soha nem vette volna el?
12, ne haragudj, de te mit érzel ilyenkor? A férfiak ugyanolyanok, mint 100 éve? Valószínűleg a 3 év együttélés az nem egyenlő a szexelni összejárogatással, így ha már ennyire "tradícionálisan" élünk együtt, gyakorlatilag papír nélküli házasságban, akkor akár papírral is tehetnénk.
Elszomorítanak a válaszok, de tudom én is, hogy valami nagyon nem stimmel... :(
Komolyan ez az egyetlen életcélod?
Lehetne egy jólműködő kapcsolatod de megmérgezed azzal, hogy gyűrűt akarsz bármi áron.
Nyugi kérdező, ma már halálos bűnnek számít , főleg gyakorin, ha egy nő szeretne férjhez menni, és neki fontos, hogy házasságban éljen, ne ragadjon le a kapcsolata együttélésnél.
Vannak, és mindig lesznek akik dobálóznak ilyenekkel, hogy ez az életcél, csak azért mert erre vágynak bizonyos emberek. Főleg ezen az oldalon mindig a nő a hibás ha ezt szeretné, ha nem elégszik meg kevesebbel, és mindig csak a nőtől várják el, hogy lemondjon a házasságról, a férfi javára. Ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!