Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire normális hozzáállás?
Nem a külső, hanem értékrend alapján döntött. Ez oké. Ha d*gni keres valakit, akkor egy jó csajt választ.
Viszont az elég érdekes, hogy nem tartja jó csajnak... Akkor lehet, hogy nem szerelemből választott, hanem tudatosan. Ez nem egészséges sem a lánynak, sem a pasinak.
Nem normális hozzáállás!
A DE szócska miatt tagadás az egész és hazugság az ő kijelentése:
1. " neki nem az ideálja a barátnője és nem is feltétlenül tartja jó csajnak,"
2. "nagyon aranyos lány és szereti őt és bízhat benne, hogy biztosan nem csalná meg, meg okos és jó vele a szex.."
Kicsit ellentmondásos az egész! Ha valakihez nem vonzódunk, akkor hogy lehet jó vele a szex? D..gni biztos jó, mert ingyen p..na. Ilyen negatív és rosszindulatú véleménnyel lenni arról, akit állítólag szeret, eléggé gáz és mind a kettőjüket becsapja a kis ámítással!
Normális. Az egyik legjobb barátom is azt mondta a barátnőjéről, hogy nem az ideálja külsőre, de belsőre pont olyan, mint amilyen anyát el tudna képzelni a gyerekei számára.
24/F
Én is pont így vagyok a barátnőmmel, sőt a haveri körömben kb. mindenki.
Szerintem normális hozzáállás.
Persze, aki azt mondja, hogy normális, az oké, de aki ellentmond ennek, az már le van szavazva.
Micsoda hozzáállás!
6-os
Egyfelől ha megnézed a férfiak és nők százalékait, ki fog derülni számodra, h az általad jelzett "felháborító" jelenség melyik nemre a jellemzőbb, másfelől meg ez egy ilyen fórum: arctalanul lehet lehúzni másokat, fogadd el.
P.S: Én nem szavaztam rád sehogy sem, just FYI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!